وی در تاریخ ۱۳۴۴ در محله بالاخیابان مشهد در خانوادهای فقیر به دنیا آمد. خانواده وی از مهاجران یزدی تبار بودند که از یزد به مشهد مهاجرت كرده و در منزلی در بالاخیابان مشهد( خیابان توحید) سکنی گزیده بودند.
قاضي مقدس از نوجوانی مبارزات خود را با حکومت شاهنشاهی آغاز نموده و همکاریاش را با نظام بعد از انقلاب ادامه داد. در دوران همکاری خود با نظام جمهوری اسلامی ایران، وی به ادامه تحصیل پرداخت و در رشته حقوق فارغ التحصیل گردید.
قضاوت پرونده متهمان شرکت کننده در کنفرانس برلین را او بر عهده داشت. حسن احمدی مقدس همچنین از شاهدانی بود که وکلای خانواده زهرا کاظمی قصد داشتند به دادگاه احضار کنند.
از موارد حساس در دست او، پرونده اکبر گنجی بود که وی را به پانزده سال حبس و تبعید به بشاگرد محکوم کرد (که بخشی از پرونده کنفرانس برلین بود). او همچنین پرونده روزنامه نگاران روزنامههای جامعه و توس نظیر ابراهیم نبوی را در دست داشت.
احمدی مقدس قاضی شعبه سوم دادگاه انقلاب تهران بود و بارها از وی به عنوان "قاضی نمونه" تقدیر شده بود.
در دادسرای وی پرونده وبلاگ نویسان ایرانی همچون مجتبی سمیعنژاد و پرونده اتهامات اخلاقی (منکراتی) و قاچاق در جریان بود.
وي در ۴۲ سالگی، پس از پایان ساعت کاری در مجتمع قضائی ارشاد(خیابان وزرا) هنگام ترک خیابان احمد قصیر (بخارست) در حال رانندگی توسط مجید کاووسیفر به همدستی برادرزادهاش حسین کاووسی فر مورد اصابت گلوله قرار گرفت و کشته شد.
مرد جواني كه به انگيزه انتقام جويي از يكي از قضات دادسراي ارشاد، رئيس مجتمع قضايي را ترور كرده بود پس از گذشت 9 ماه توسط پليس اينترپل و در كشور امارات دستگير شد.
بازخواني يك جنايت
اين متهم به قتل كه 24 ساله و مجيد كاووسي نام داشت روز 11 مردادماه سال 84 به همراه برادرزادهاش به نام حسين با يك موتوسيكلت و يك رولور پايه بلند به دادسراي ارشاد در خيابان احمد قصير رفت و هنگامي كه قاضي مقدس رئيس مجتمع قضايي ارشاد از محل كارش خارج و سوار براتومبيل پژوي خود شد تا به خانهاش برود با شليك گلولهاي به سرش او را ترور كرد.
مجيد بعد از ترور قاضي مقدس با پاي پياده از محل فرار كرد و 2 كوچه پايين تر سوار بر موتوسيكلت حسين كه در آنجا منتظرش بود شد. اين متهم دو روز بعد از ترور قاضي مقدس به ابوظبي رفت و همان جا ماند تا اينكه چند روز بعد وي به سفارت آمريكا مراجعه كرد و با اعلام اين موضوع كه من قاتل يك قاضي در تهران هستم قصد داشت پناهندگي سياسي بگيرد و به امريكا برود اما مسوولان سفارت امريكا وقتي متوجه شدند كه وي قاتل است بلافاصله موضوع را به پليس ابوظبي خبردادند و ماموران پليس هم مجيد را دستگير كردند و از آنجا كه پليس بينالملل از 9 ماه قبل در جستجوي وي بود با تحويل گرفتن مجيد او را به تهران منتقل كردند و در اختيار پليس آگاهي تهران قراردادند.
حسین و مجید کاووسی در سال ۱۳۸۶ و در سالروز شهادت قاضی مقدس در محل ترور اعدام شدند.
قاضي مقدس سالها رئیس معاونت ویژه دادگاه انقلاب تهران بود و در طی این سالها
رسیدگی به پروندههای مختلف امنیتی و موضوعات مربوط به منافقین و ضد انقلاب به وی
واگذار شده بود.
وی که حدود 42 سال پیش در مشهد متولد شد، از سن 25 سالگی در عناوین قضایی مشغول به کار شد، اگر چه هنوز هيچ سازماني مسئوليت آن را به عهده نگرفته، اما با توجه به شكل عمليات و موقعيت زماني و مكاني آن، ناظران سياسي گمان ميبرند كه كار منافقين باشد.
انتهاي پيام/