وي در ادامه گفت: در كنار اين مواد غذايي مصرف يك نوع سبزي به ويژه سبزي خوردن و يا سالاد ضرورت دارد.
پارساي همچنين تصريح كرد: در زمان خواب از يك ماده كوچك مانند: يك شربت خنك يا نان و خيار و يا نان و پنير به شرط اينكه پنير خيلي شور نباشد مي تواند براي بدن مغذي باشد.
اين متخصص تغذيه و رژيم درماني با اشاره به اينكه مصرف زياد برنج و نان هاي شور باعث افزايش تشنگي مي شوند، اظهار داشت: افرادي كه دچار اضافه وزن هستند از مصرف زياد اين مواد غذايي پرهيز كنند.
وي همچنين در خصوص تعداد دفعات وعده هاي غذايي در ماه مبارك رمضان تصريح كرد: در حقيقت بايد در اين ماه از 4 وعده غذايي با حجم كم از جمله باز كردن افطار،آخر شب و سحر استفاده شود.
وي در پايان خاطر نشان كرد: اگر مواد غذايي را در حجم كم و دفعات زياد مصرف شود تا معده راحت تر بتواند هضم كند تا يبوست و تشنگي ايجاد نشود./ع2