به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ بدترین محل برای گذاشتن باقیمانده غذا یخچال است.
قراردادن یک ظرف داغ به طور مستقیم در یخچال روش مناسبی برای سرد کردن غذا و پیشگیری از مسمومیت غذا است.
دانشمندان در یافته های خود نشان دادند به هیچ وجه نباید غذای داغ را در یخچال قرار داد زیرا باکتری ها در آن تکثیر می شوند.
گفتنی است میوه های له شده مانند بادمجان، گوجه فرنگی و خیار اگر 1 ساعت درون آب یخ قرار بگیرند تا حدودی مورد استفاده قرار می گیرند از این رو دانشمندان توصیه می کنند نگذارید میوه ها و سبزیجات فاسد و له شوند و اگر این اتفاق رخ داد حتما آنها را برای حدود 1 ساعت درون آب یخ قرار دهيد.