افرادي كه نمي‌توانند شير بخورند به بيماري خوني دچارشده اند و باستي از جايگزين هاي ديگر مواد غذايي استفاده كنند.

خديجه رحماني متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: برخي از مواد غذايي همچون ماهي، حبوبات وسبزيجات پررنگ كه حاوي ويتامين هاي c.e ، بتاكاروتن، آنتي اكسيدان مي‌باشند جزء كاملترين مواد غذايي هستند كه در سلامت مصرف كنندگان نقش بسزايي دارد.

وي افزود: سبزيجاتي كه براي بدن بسيار مفيدند سبزيجات رنگين تر هستند زيرا از آنتي اكسيدان بيشتري برخوردار هستند.

وي در ادامه گفت: افراد مبتلا به کم خوني بايستي گوشت در سبد غذايشان قرار گيرد و در صورت عدم استفاده از گوشت بايستي از مواد غذايي ديگري كه منبع غني از ويتامين c بوده نظير سبزيجات و ميوه ها استفاده شود.

وي گفت: در صورت دسترس نبودن سبزيجات و ميوه بايستي از سركه يا روغن زيتون همراه با سالاد مصرف شود زيرا باعث جذب آهن مي گردد.
برچسب ها: میوه ، گوشت ، سبزیجات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار