مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد هوای آشپزخانه دارای گرد و غبار و ریزگردهایی است که این ریزگردها باعث به وجود آمدن خطرات زیادی برای سلامت خانم ها می شود.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ هنگام طبخ و پخت مواد غذایی گازهایی آزاد می شوندکه این گازها مستقیما در ریه های خانم ها نفود کرده و باعث به وجود آمدن سرطان ریه می شوند.

بررسی ها نشان می دهند هوای داخل یخچال نیز دارای گازهای سمی است و به همین دلیل نباید بیش از حد در یخچال را باز کرد همچنين شست و شوی یخچال در هفته یک بار الزامی است.

گفتنی است در و پنجره های آشپزخانه همیشه باید باز باشد و هنگام پخت غذا هود را روشن نگه دارید هنگام آشپزی زیاد در آشپزخانه نمانید زیرا سلامتی تان به خطر خواهد افتاد.
برچسب ها: آشپزخانه ، سلامتی ، هود
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار