کلم بروکلی سبزی فراموش شده‌ است که اگر افراد از فواید بی‌شمار آن آگاه شوند آن را حتما برای سلامتی‌شان مصرف می‌کنند.

فاطمه حسینی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: کلم بروکلی حاوی پیش‌سازهای ویتامین A بود، که این نوع کلم حاوی موادی نظیر ویتامین C، فسفر و سلنیوم است.

وی افزود:‌کلم بروکلی خاصیت ضدعفونی‌کننده و آنتی باکتریال دارد که برای سلامت دستگاه گوارش بسیار مناسبت و مفید است.

وی در ادامه گفت: فیبر بالای موجود در این کلم موجب پرشدن حجم معده می‌شود که این امر می‌تواند در پیشگیری و درمان چاقی بسیار موثر باشد و مصرف کلم بروکلی و سایر انواع کلم‌ها به عنوان پیش‌غذا می‌تواند به ایجاد سیری فرد کمک کند و از پرخوری و اضافه‌وزن جلوگیری کند.

وی عنوان کرد: انواع کلم‌‌ها و به خصوص کلم بروکلی را برای دستگاه گوارش بسیار مفید است و مصرف اینگونه سبزیجات، یبوست ناشی از کمبود فیبر بدن را برطرف می‌کند.

وی اذعان داشت: تمام انواع کلم‌ها حاوی ماده‌ای به نام گاسیپول هستند و از این حیث بهتر است به صورت خام مصرف نشوند و کلمپلکس گامیپول و جذب يد در بدن را دچار مشکل می‌کند و پختن و آب‌پز کردن آنها این مشکل را از بین می‌برد.

وی یادآور شد: افراد مبتلا به بیماری‌های کم‌کاری تیروئید و گواتر هستند بایستی تنها کلم‌های پخته را در برنامه غذایی خود قرار دهند./ع2

انتهای پیام/

برچسب ها: لاغر ، کلم ، بروکلی ، بدن ، ماده ، سیری ، سبزی ، ید ، آب پز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار