وی افزود: میوهها و سبزیها در نگهداری و پایداری ساختمان سلولی موثرند و مانع شل شدن پوست نیز هستند.
وی در خصوص مصرف مرکبات بیان کرد: مرکباتی همچون پرتقال، گریپفروت، انواع لیمو، نارنگی و سبزهای برگ سبز نظیر کلم بروکلی، حوی ویتامین ث فراوانی هستند که بیوفلاونوئیدهای زیادی دارند.
وی اذعان داشت: یکی دیگر از موادی که مانع از پیری زودرس میشود کلروفیل بوده که در جعفری، یونجه، اسفناج، تره، نعناع و ریحان به مقدار زیادی یافت میشود و مصرف خام و پخته کروفیل خواص یکسانی دارد.
انتهای پیام/