وی گفت:مصرف آجیل به علت چربی بالا منع نمیشود زیرا تاثیر چربی آن در دراز مدت مشخص میشود. اما خوردن بیش از اندازه مواد قندی باعث افزایش سریع قند خون میشود.
وی افزود: نوع ماده قندی اهمیت ندارد اما میزان آن باید کم باشد تا فرد دچار مشکل نشود.
حسینی ادامه داد: توصیه میشود افراد دیابتی در شب یلدا، میوههایی را مصرف کنند که میتوان آنها را با پوست خورد، زیرا پوست میوهها فیبر بالایی دارد و جذب قند را کاهش میدهد و در نتیجه از افزایش قند خون جلوگیری میکند.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: افراد مبتلا به دیابت بهتر است هندوانه کمتری بخورند و به جای آن از انار استفاده کنند.
وی همچنین گفت: به افراد دیابتی توصیه میشود،در شب یلدا، از آجیل بینمک استفاده کنند. زیرا آجیل شور باعث افزایش سریع فشار خون در این افراد میشود.
انتهای پیام/