گروه آوازی سونات به سرپرستی محسن بافنده امسال چهارمین سالی است که در جشنواره شرکت می‌کند و امسال در بخش رقابتی حضور دارد.

به گزارش حوزه موسیقی باشگاه خبرنگاران به نقل از ستاد خبری بیست و نهمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر، این گروه در جشنواره بیست و هفتم نامزد دریافت تندیس شناخته شد ودر جشنواره بیست وهشتم رتبه سوم را از آن خود کرد.  عنوان برگزیده پنجمین جشنواره بین المللی موسیقی مقاومت از دیگرافتخارات این گروه است.
 
اجرای آثاری از آهنگسازان دوران رنسانس، باروک، کلاسیک و معاصر همچون ویوالدی، هندل، موتزارت، بیزه، لاسو و راخمانینف و... از جمله فعالیتهای این گروه نوپا در استان مازندران محسوب می‌شود.
 
 بافنده درباره چهار دوره در جشنواره گفت: شرکت در جشنواره فجر سال به سال توانایی گروه و اعضای آن را بالا می‌برد. اعضای گروه ما در کل 36 نفر هستند و ما بر اساس آئین‌نامه جشنواره و برای حضور موثرتر از افرادی استفاده می‌کنیم که از لحاظ حرفه‌ای جایگاه بالاتری دارند.
 
 وی درباره ویژگی حضور در جشنواره گفت: از ویژگی‌های شرکت در این جشنواره دیده شدن آثاری است که در طول سال کمتر به گوش مخاطب می‌رسد. یکی دیگر از مواردی که روی گروه تاثیر می‌گذارد، داوری کارشان توسط اساتید با تجربه است.
 
بافنده تصریح کرد: به حدی جشنواره بر روی کار هنرمندان تاثیر می‌گذارد که می‌توان گفت یکی از اهداف ما از تشکیل گروه،شرکت در جشنواره و کسب تجربه بوده است .
 
 او درباره سوابق گروه آوازی سونات و فعالیت گرو‌های شهرستانی گفت: از سال 88 که این گروه تشکیل شده، ما شرایط مختلفی را تجربه کردیم. مهم‌ترین معضل ما در سال‌های گذشته نبود امکانات و سالن برای برگزاری اجرا بود. به خصوص در شهرستان‌ها سالن‌های اختصاصی برای موسیقی وجود ندارد و برنامه‌های ما تنها به اجرا در دانشگاه‌ها و یا مراسم مختلف خلاصه می‌شد.
 
 او در ادامه با بیان دلایل کم کار بودن بخش گروه‌های کر گفت : بخش آواز های جمعی قسمتی از موسیقی است که نیاز به معرفی بیشتری برای مخاطب دارد. این امر در این چند سال به کمک جشنواره موسیقی فجر انجام شده است و همین امر به استقبال از این رشته منجر شده است.
 
بافنده ادامه داد: اگر متولیان موسیقی در کشور بتوانند شرایطی را برای کمک به هنرمندان جوان فراهم کنند که با آسودگی خاطر بیشتر به فعالیت بپردازند، طبعا آینده بهتری در انتظار موسیقی کشور خواهد بود.
 
سرپرست گروه آوازي سونات همچنین خاطر نشان کرد: یکی دیگر از مواردی که جا دارد مسئولین به آن توجه کنند بخش آموزش در شهرستان‌هاست. در شهرهای کوچکتر تعداد مدرسین حرفه‌ای برای آموزش آواز خیلی محدود است و بسیاری از اساتید موسیقی از شهرهای بزرگتر تمایلی به تشکیل کلاس در شهرهای دیگر ندارند. اگر بتوانیم شرایطی برای برگزاری کلاس‌های آموزشی حتی به صورت عمومی فراهم کنیم قدم بزرگی در تربیت هنرمندان برجسته برداشته‌ایم.
 
 گروه آوازي سونات سه شنبه 29 یهمن ماه ساعت 18:30 در تالار رودکی به روی صحنه خواهند رفت.
 
این گروه قطعاتی چون Sonayar ، I’m gonna sing، Cherubim song، Capricciata، Miserere mei deus، Miserere mei deus، Bogoroditse devo  را برای اجرا در جشنواره در نظر گرفته است.
 
بیست و نهمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر 24 بهمن تا یکم اسفند به دبیری حسن ریاحی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار