به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، تحقیق روی هزاران مرد و زن بالای 50 سال نشان داد، کسانی که پروتئین خیلی زیادی می خورند، تقریبا 2 برابر کسانی که پروتئین کمی مصرف می کنند، در معرض مرگ زودهنگام هستند.
محققان هم چنین می گویند آنها هم چنین 4 برابر بیشتر از بقیه در خطر مرگ بر اثر سرطان هستند، عددی که با اثر سیگار قابل مقایسه است.
محققان می گویند پروتئین موجود در گوشت، پنیر و دیگر محصولات حیوانی می تواند باعث تغذیه تومورها شود و پیر شدن سلول های بدن را سرعت ببخشد. آنها توصیه می کند افرادی که سال های 50 و 60 زندگی خود را می گذرانند، پروتئین غذای خود را کم کنند و به جای گوشت و پنیر، ماهی و حبوبات بخورند.
انتهای پیام/