حتما شما از خاصیتهای تخم مرغ اطلاع دارید ، یک ماده غذایی که بسیاری از نیازهای روزانه ی بدن را برطرف خواهد کرد، ولی باید بدانید این خاصیتها فقط متعلق به سفیده و زرده ی تخم مرغ نمیشوند و پوسته تخم هم خواص زیادی دارد.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، پوسته تخم مرغ یکی از موادی است که به سادگی میتواند "مواد معدنی”‌ مورد نیاز بدن رو پوشش بده ، 90% پوسته از کلسیم ، 6% منیزیوم ، 1% فسفر،سدیم و پتاسیم و همچنین مقادیری از روی (زینک) ، آهن ، سیلیس ، مولیبدن و … تشکیل شده است. 
 
در واقع پوسته تخم مرغ منبع بسیار خوبی برای کلسیم ، منیزیوم و پتاسیم و فسفر هست و تنها نکته ی منفی آن این هست که مقدار سدیم آن کمی زیاد هست. 
 
بررسی ها نشان می دهند، ساختار تخم مرغ مانند ساختار استخوانهای بدن و دندانهاست ، برای بدن به سادگی قابل جذب هست. 
 
شما میتوانید با مصرف مقدار کمی از پوسته تخم مرغ بصورت روزانه خودتان را در برابر پوکی استخوان ، بیماریهای مفصلی و بیماریهای کمبود مواد معدنی تا حد بسیار زیادی ایمن کنید.

نتایج مطالعات نشان می دهند، بعد از آنکه پوسته تخم مرغ رو خوب شستید(با آب گرم) ، آنرو درون فر (و یا مایکروفر) قرار بدهید تا پوسته کاملا خشک و شکننده بشود و بهتر این است که از اجاق فر استفاده کنید تا پوسته را تبدیل به خاکستر کند سپس بکوبید تا به اندازه ی ذرات ریز ( در اندازه ی نمک) تبدیل بشه سپس به صورت پودر استفاده کنید.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۴ ۰۱ آبان ۱۳۹۹
سلام ببخشید باید پوسته تخم مرغ کاملا بسوزد و سیاه شود نمیشه اونو تو آفتاب خشک کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۶ ۲۳ آبان ۱۳۹۴
خیلی خیلی عالی بود
آخرین اخبار