تمامی بنا و ساخت و سازهایی که در اراضی کشاورزی باعث تغییر کاربری شده، تخریب و قلع و قمع می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد:

معاون حفظ کاربری و توسعه اراضی سازمان امور اراضی کشور، در سفر به شهرکرد برای شرکت در نشست تخصصی زمین و توسعه پایدار، با اشاره اقدامات سازمان امور اراضی کشور برای جلوگیری از تغییر کاربری اراضی گفت: تمامی بنا و ساخت و سازهایی که در اراضی کشاورزی باعث تغییر کاربری شده، تخریب و قلع و قمع می شود.

حسین امیرحیدری افزود: در مواردی که اراضی برای اجرای طرح ها به متقاضیان واگذار شده، در صورتی که برای فعالیت های کشاورزی استفاده نشود توسط دولت پس گرفته می شود.

وی تصریح کرد: دستگاه های خدمات رسان نیز که انشعاب گاز و برق و آب برای ساخت ها و سازهای بدون مجوز کمیسیون حفظ کاربری اراضی صادر می کنند، توسط سازمان امور اراضی به مراجع قضایی معرفی می شوند.

به گفته امیرحیدری، از سال 74 تاکنون، تغییر کاربری 114 هزار هکتار زمین کشاورزی در کشور شناسایی و متخلفان به مراجع قانونی معرفی شده اند.

معاون حفظ کاربری و توسعه اراضی سازمان امور اراضی کشور با اشاره به اصلاحیه قانون حفظ کاربری اراضی گفت: براساس این اصلاحیه که برای تصویب به مجلس شورای اسلامی ارائه شده و به زودی اجرایی می شود، کشاورزان مناطق پرخطر کشور، یارانه معیشتی دریافت خواهند کرد.

وی افزود: این یارانه به تناسب میزان تولید، برای تشویق کشاورزان فعال و متحمل خسارت در زمین های حاشیه شهرها و زمین هایی که به دلیل حوادث غیر مترقبه از چرخه تولید خارج شده اند، و همچنین به منظور جلوگیری از تغییر کاربری زمین های کشاورزی در مناطق مواجه با خشکسالی، پرداخت می شود.

هم اکنون 18.7 میلیون هکتار از مساحت کشور به زمین های کشاورزی اختصاص دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.