![افتتاح یک هتل پنج ستاره با حضور وزیر میراث فرهنگی در شیراز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/4/15/19534174_481.jpg)
مجید حبیبی درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان افزود: از این سطح زیر کشت به طور متوسط از هر هکتار25 تن محصول برداشت و پیش بینی میشود با توجه به سطح زیرکشت تا پایان فصل برداشت بیش از 8هزار و 750 تن سیبزمینی تولید و روانه بازار می شود.
وی تصریح کرد:تاکنون ازسطح 30 درصد مزارع برداشت صورت گرفته است که هرکیلو سیب زمینی درمحل مزرعه از کشاورز به طور متوسط 10 هزار ریال خریداری می شود.
انتهای پیام/ش