آغاز امامت امام زمان(ع) را در مقابل تفرقه افکنی و تحریف برآمده از جهالت دشمنان میان مسلمانان پررنگ کنیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، حجت الاسلام محمدرضا نصوری  بااشاره به حوادث بعد از شهادت امام حسن عسکری(ع) گفت: بعد از شهادت هر امامی، امام بعدی سکان دار جریان هدایت مردم می شد ولی آغاز امامت امام عصر(ع) بعد از شهادت امام حسن عسکری(ع) تفاوت ویژه ای با دیگر امامان پیشین خود داشت.

 

وی با بیان اینکه امام زمان(ع) بعد از شهادت پدر بزوگوارشان تا زمان حال زنده و حی و حاضر هستند، خاطرنشان کرد: نهم ربیع الاول از 12 قرن پیش تاکنون به نوعی آغازگر امامت امام عصر(ع) است و ضروری است تا نگاه ویژه ای به این روز داشته باشیم و همانطور که در دعای عهد هر روز می خوانیم با امام خود تجدید بیعت کنیم.

 

حجت الاسلام نصوری نهم ربیع را امتداد مسیر امامت دانست و بیان داشت: نهم ربیع غدیر دوم شیعیان به لحاظ بیعت با ولی معصوم زمان خویش است، ما در این روز به صورت معنوی با امام زمان خود عهد و پیمان می بندیم که به نوعی مدرکی برای تداوم خط غدیر و استمرار غدیر در آینه ولایت است.

 

معاون تبلیغ و ارتباطات مرکز تخصصی مهدویت نهم ربیع را براساس روایات، عید آل محمد و عید الله اکبر دانست و بیان داشت: پیروان پیامبر(ص) و امام علی(ع) در این ایام با احیای فرهنگ ناب امام عصر(ع) و برگزاری جشن با محور ولایت باید به گونه ای فرهنگ سازی کنند تا توجه مردم را در سطح جامعه به امام بیشتر کنند.

 

وی اظهارداشت: در این ایام لازم است که بیشتر به جنبه اثباتی نهم ربیع بپردازیم و این روز را از زاویه آغاز امامت امام عصر(ع) پررنگ تر کنیم تا یک فضای پر از امید، نشاط و آینده نگری مقدس در جامعه ایجاد نماییم. زیرا جامعه لبریز از ظرفیت، توانایی و استعداد لازم برای ساختن آینده است.

 

حجت الاسلام نصوری تصریح کرد: نهم ربیع که نخستین عید بعد از محرم و صفر است، امسال متقارن شده با ولادت حضرت مسیح(ع) که این تقارن را باید به فال نیک گرفت زیرا می تواند زمینه ای برای آمادگی برای ظهور حضرت شود.

 

معاون تبلیغ و ارتباطات مرکز تخصصی مهدویت با اشاره به جنبه نفی نهم ربیع، تاکیدکرد: آغاز ولایت و امامت امام زمان(ع) را در مقابل آسیب شناسی دشمنان در تفرقه افکنی و تحریف برآمده از جهالت در میان مسلمانان پررنگ کنیم و به این جریان نفاق اجازه حضور در میدان امامت ندهیم.

 

وی با بیان اینکه امام زمان(ع) در روایتی فرموده اند که استفاده از من در دوران غیبت مانند استفاده از خورشید پشت ابر است، افزود: با این نگاه نهم ربیع آغاز زیستی نو در زیر سایه امام عصر(ع) در جامعه است.

 

حجت الاسلام نصوری با اشاره به هجمه های دشمن در راستای خداگریز و دین گریز کردن افراد، خاطرنشان کرد: در این فضا لازم است تا نمادهای نهم ربیع پررنگ شود تا جوان ها در چارچوب مبانی فرهنگ دینی خود را به دوران ظهور نزدیک کنند.

برچسب ها: نهم ربیع ، تفرقه ، پایان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.