معاون قضایی وحقوقی سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت: ارتکاب جرم در نیروهای مسلح بسیار کم و قابل مقایسه با جامعه نیست.

ارتکاب جرم در نیروهای مسلح بسیار کم و قابل مقایسه با جامعه نیستبه گزارش حوزه حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران، حجت‌الاسلام والمسلمین «محمد مصدق» پیش از ظهر امروز در بیست و یکمین مجمع استانی پیشگیری از وقوع جرم در نیروهای مسلح اصفهان که در مجتمع دانشگاهی امیرالمؤمنین برگزار شد با اشاره به نزدیک شدن به ایام مبارک دهه فجر اظهار داشت: باید توجه داشته باشیم اهداف و اهمیت انقلاب اسلامی آنطور که باید برای جوانان تبیین نشده است.

وی تبیین اهداف شکل‌گیری انقلاب برای جوانان را ضروری دانست و افزود: در این راستا تمام نهادهای مسؤول باید توان خود را برای فرهنگسازی در این زمینه و به ویژه برای نسل جوان به کارگیرند.

معاون قضایی و حقوقی سازمان قضایی نیروهای مسلح با اشاره به گذشت ۱۶ سال از برنامه‌ریزی پیشگیری از وقوع جرم در نیروهای مسلح کشور بیان داشت: برنامه‌های سازمان قضایی نیروهای مسلح در راستای پیشگیری از وقوع جرم از سال 76 تاکنون ادامه دارد و سه برنامه ۵ ساله در  سراسر کشور پیاده شده است.

وی بیان داشت: در سال جاری پیشگیری از وقوع جرم ضرب و شتم در نیروهای مسلح در دستور کار قرار گرفته است.

حجت‌الاسلام مصدق با بیان این که بررسی دلایل ضرب و شتم در بین نظامیان و هم‌چنین بین شهروندان و نظامیان دو محور مورد بررسی است، افزود: با توجه به بررسی‌های نهایی صورت گرفته و آمار مقایسه‌ای سال ۹۲ نسبت به سال ۹۱ جرم ضرب و شتم نه تنها در بین نیروهای مسلح افزایش نیافته بلکه با کاهش ۴ درصدی نیز روبرو بوده است.

وی اظهار داشت: این در حالی است که در سطح جامعه ضرب و شتم در آمار مقایسه‌ای سال ۹۲ نسبت به سال ۹۱ با افزایش روبرو بوده است.

معاون قضایی و حقوقی سازمان قضایی نیروهای مسلح با بیان این که چنانچه توسط رسانه‌ها بررسی میدانی در راستای بالاترین میزان جرم در جامعه صورت گیرد عموم مردم جرایم مالی، کلاهبرداری و غیره را دارای بیشترین آمار می‌دانند، بیان داشت: این در حالی است که آمار بیانگر افزایش جرم ضرب و شتم در جامعه است و مسؤولان باید به فکری به حال این موضوع بکنند.
وی با بیان این که امروز نیروهای مسلح از سالم‌ترین نیروهای کشور هستند، ادامه داد: ارتکاب جرم در نیروهای مسلح بسیار کم و قابل مقایسه با جامعه نیست.

حجت‌الاسلام والمسلمین مصدق تصریح کرد: نیروی انتظامی از آنجایی که ارتباط بیشتری با مردمی دارد مورد آسیب جدی‌تری به ویژه در زمینه ضرب و شتم در بین نیروهای مسلح کشور قرار دارد.

وی افزایش ضریب هوش اخلاقی را زمینه ساز کاهش خشونت و رفتارهای ناهنجار در افراد عنوان کرد و بیان داشت: از این رو لازم است ارزش‌هایی مانند همدلی، خویشتنداری، مهربانی، بردباری، انصاف و احترام به حقوق دیگران در رفتار عموم مردم جامعه و به ویژه نیروهای مسلح تقویت شود.

این مقام قضایی گفت: تقویت باورها، اعتقادات و اراده  سربازان، بر اساس ارزش‌های دینی می‌تواند تأثیر بسزایی در بروز رفتارهای مثبت این قشر داشته باشد.
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار