این وعده غذایی از اهمیت بالایی برخوردار است که حذف آن مشکلاتی جدی را برای افراد به وجود می آورد.

دکتر زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: حذف وعده های غذایی به خصوص وعده صبحانه رفتاری رایج در میان دانش آموزان است که با عواقب نامطلوبی از قبیل اضافه وزن و چاقی، کاهش تمرکز و عملکرد درسی ضعیف و دریافت ناکافی مواد مغذی به خصوص کلسیم همراه است، دانش آموزانی که یک وعده غذایی خود را حذف می کنند، در پاسخ به گرسنگی اغلب از میان وعده‌هایی استفاده می کنند که از لحاظ ویتامین، مواد معدنی و فیبر پایین بوده و تا حد زیادی چربی، شکر و نمک دارند.

وی ادامه داد: مصرف بی رویه چیپس و فرآورده های غلات حجیم شده به خصوص قبل از وعده های غذایی توسط کودکان و دانش آموزان به دلیل ایجاد سیری کاذب آنها را از خوردن غذاهای اصلی مورد نیاز رشد باز می دارد از سوی دیگر نمک موجود در آنها ذائقه را به خوردن غذاهای شور عادت می دهد.

دکتر عبدالهی ضمن توصیه‌هایی به والدین عنوان کرد: والدین باید دانش آموزان را به مصرف تنقلات سنتی مثل نخودچی کم نمک یا بدون نمک، کشمش، گردو، بادام، پسته( از انواع  بو نداده و بدون نمک)، گندم برشته، برنجک، عدس برشته شده، توپ خشک و انجیر و برگه‌ها تشویق کرده و به جای نوشابه های گاز دار از دوغ کم نمک و بدون گاز استفاده کنند.



انتهای پیام/

برچسب ها: وعده غذایی ، فیبر ، صبحانه ، نمک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار