سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: نان سنگک، میوههای با پوست مانند سیب و خیار از منابع خوب فیبر محسوب میشوند، همچنین غلات کامل مانند لوبیا، ماش، عدس و نخود در این ردیف قرار میگیرند.
وی با اشاره به تاثیرات فیبر در بدن، اظهار داشت: مصرف فیبر میتواند از سرطانهایی مانند سرطان روده بزرگ جلوگیری کند، همچنین این ماده غذایی در پیشگیری از بیماری دیابت نیز تاثیر میگذارد.
این متخصص تغذیه ادامه داد: فیبر نشاسته هضم نشدنی محسوب میگردد که مصرف آن چربی موجود در غذا را جذب میکند و هم از بروز بیماری یبوست و سرطانهایی که به دلیل ماندگاری غذا در روده بزرگ به مدت طولانی ایجاد میگردد، پیشگیری مینماید.
انتهای پیام/