وی ادامه داد: بعضی از میوه ها ماندگاری بالایی دارند، ولی صیفیجات که فصلی هستند، مثل خیار و کیوی که باید درست استفاده شوند، هرچند عقل سلیمی در صورت مشاهده پوسیدگی میوه به دلیل آسیب پذیری بالا آن را مصرف نمی کند.
راست منش بیان کرد: بعضی از افرادی که به دلیل محدودیت زمانی که در سفر دارند، در جایی توقف نمی کنند و حتی برای گرم کردن غذای خود وقت کافی ندارند، از کنسروها در مسیر راه مسافرتی خود استفاده می کنند، چون کنسرو تا زمانی که در آن باز نشود، نیاز به نگهداری ندارد و با توجه به تاریخ مصرف می توان آن را استفاده کرد. البته بعضی از کنسروها در دمای 4-درجه استفاده می شود که می توان با داشتن یخچال کوچکی در هنگام سفر در پشت ماشین نگهداری شود.
وی اظهار کرد: بعضی از کنسروها مانند لوبیا، ماهی نیازی نیست در دمای 4- درجه باشد.
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: سال ها قبل فرآیند کنسرو کردن در بعضی از کشورها کامل نبود و دیده شده بود که کنسرو ماهی دچار بوتولیسم می شد. چون فرآیند کنسروسازی کامل نبود، به این علت از آن زمان رسم شد که برای استفاده از کنسرو گرم شود.
انتهای پیام/