به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه؛ این پرسش احتمالا به آزمونی برای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تبدیل شده است: آیا مسلمان بودن انگیزهای در رد شایستگیهای یک فرد برای رسیدن به کاخ سفید خواهد بود؟ در برابر تردید برخی از جمهوریخواهان، "هیلاری کلینتون،" نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا، بدون هیچ ابهامی به این پرسش پاسخ منفی داد.
"کلینتون" در حساب توییتر خود اعلام کرد: آیا یک مسلمان میتواند رئیس جمهور آمریکا باشد ؟ در یک کلمه : بله، اکنون به سراغ موضوع دیگری برویم.
وی در ادامه بخشی از فصل چهار قانون اساسی را ذکر کرد که اعلام میکند "هیچ عقیده مذهبی برای رسیدن به مقام ریاست جمهوری درخواست نشده است."
نامزد دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری این سخنان را در واکنش به یکی از نامزدها به نام "بن کارسون،" جراح بازنشسته، بیان کرد که یکشنبه در این باره ابراز تردید کرده بود.
"بن کارسون،" یکی از افرادی که بیشترین بخت را برای پیروزی در انتخابات درون حزبی جمهوریخواهان برای رسیدن به کاخ سفید دارد، مدعی شده بود: من قرار دادن یک مسلمان را برای امور کشور توصیه نمیکنم . من به هیچ وجه با این مسئله موافق نیستم.
"دونالد ترامپ،" نامزد میلیاردر که در نظرسنجی ها بیشترین رای را میان جمهوریخواه به دست آورده است، پنجشنبه گذشته هنگامی که مردی در سخنرانی انتخاباتی او گفت آمریکا یک مشکل دارد و آن هم مسلمانان است، به این مرد اجازه سخن داد. این کار او بحث برانگیز شد.
این مرد ناشناس همچنین اعلام کرده بود "باراک اوباما،" رئیس جمهور کنونی آمریکا، مسلمان است و آمریکایی نیست .
دونالد ترامپ در آن جلسه سخن این فرد را تصحیح نکرد.
ادعای مسلمان بودن اوباما در شبکه های راستگرا رواج دارد و بخش کمی از آمریکاییها نیز این مسئله را باور کردهاند.
دونالد ترامپ روز گذشته در گفتگو با شبکه ان بی سی مدعی شد: من هرگز با مسلمانان مشکلی نداشتهام. من فکر میکردم آن مرد از اسلام افراطی سخن میگوید.
ترامپ همچنین گفت : مسلمانان افرادی عالی هستند. من دوستان مسلمان زیادی دارم که از دوستان بسیار بزرگ من هستند. و در واقع آنها نیز از اسلام افراطی نگران هستند.
شمار زیادی از نامزدهای جمهوریخواه ازوارد شدن به این عرصه خودداری کرده اند.
سناتور "تد کروز" در یکی از شبکههای تلویزیونی آیووا گفت: قانون اساسی تصریح میکند هیچ عقیده مذهبی برای دوره ریاست جمهوری درخواست نشده است و من تابع قانون اساسی هستم.
"مارکو روبیو،" "جب بوش،" "کریس کریستی،" و "لیندسی گراهام" نیز روزهای اخیر گفتهاند از کسانی که شهروندی و یا مسیحی بودن "باراک اوباما" را زیر سئوال برده اند، ابراز تعجب کردهاند.
سناتور "مارکو روبیو" یکشنبه در گفتگو با ان بی سی گفت: این موضوعات من را خسته میکند، اینها هیچ ارتباطی با آینده این کشور ندارد.
این اظهارات در حالی مطرح میشود که تاکنون هیچ مسلمانی به طور رسمی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اعلام کاندیداتوری نکرده است. به نظر میرسد پرداختن به بحث اسلام در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، به ابزاری برای تبلیغات نامزدهای این انتخابات بدل شده است.
انتهای پیام/