بهترین گوشت، گوشت سفید (مرغ و ماهی) است و بهتر است افراد از مصرف گوشت قرمز خودداری کنند.

دکتر حمید بیگدلیان، فوق تخصص قلب و عروق و عضو بسیج جامعه پزشکی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص غذاهای مفید جهت بهبود روند کارکرد قلب گفت: مواد غذایی که دارای فیبر بالا هستند به دلیل اثر کاهندگی کلسترول خون به عنوان یک ماده غذایی مفید محسوب می‌شوند.

وی ادامه داد: از جمله سبزیجات حاوی فیبر می‌توان به کلم بروکلی، فلفل، گوجه فرنگی، ریحان و اسفناج که منبع غنی آهن نیز هست، اشاره کرد با توجه به این‌که انواع دیگری از سبزیجات نیز دارای اثر مشابهی هستند.

بیگدلیان با اذعان به اینکه مصرف گوشت قرمز به دلیل اسید چرب اشباع می‌تواند عاملی جهت افزایش خطر بیماری قلبی باشد، تصریح کرد: از تمام گوشت‌های مورد مصرف توسط افراد تنها گوشت ماهی و مرغ و در کل گوشت‌های سفید دارای اهمیت هستند چرا که حاوی امگا 3 هستند و چربی‌های قلب را کاهش خواهند داد. 

این عضو بسیج جامعه پزشکی پیرامون مصرف میگو تأکید کرد: مصرف این نوع از فرآورده‌های دریایی به دلیل کم بودن اثرات مفید آن توصیه نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: میوه می‌تواند بهترین جایگزین گوشت‌ها در طبخ غذاها باشد چرا که کلسترول خون را کاهش می‌دهد.


انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار