رئیس اداره دامپزشکی رامشیر از اجرای طرح لیبل گذاری لاشه های کشتاری دام برای اولین بار در این شهرستان توسط اداره دامپزشکی خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از خوزستان؛ دکتر عباس علی شیرودی گفت: بعد از بازرسی از کشتار لاشه و ضمائم آن و ممهور نمودن لاشه به مهر بازرسی بهداشتی دامپزشکی لیبل ( برچسب ) که حاوی اطلاعات دام ذبح شده از قبیل نوع دام، جنس، تاریخ ذبح و انقضاء مصرف لاشه به جهت الصاق بر روی لاشه سبک طراحی گردید.

وی افزایش آگاهی مردم از کیفیت گوشت مصرفی وخریداری شده، افزایش و ارتقای سطح بهداشت جامعه، جلوگیری از کشتار غیر مجاز دام و بهبود روند بازرسی را از مزایای این طرح عنوان کرد و اظهار داشت: طرح مذکور با استقبال قصابان و سلاخان و مصرف کنندگان و مسئولین شهرستان مواجه شده است.

شیرودی افزود: شماره تلفن اداره دامپزشکی شهرستان رامشیر بر روی لیبل مربوطه جهت تماس شهروندان برای دریافت پیشنهادات، شکایات و نقطه نظرات درج شده است.



انتهای پیام/ ا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.