تا پایان سال 94 طرح نشانگر رنگی تغذیه‌ای با عنوان چراغ راهنمای تغذیه‌ای در استان آذربایجان‌ غربی اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ؛ قادر حاجی قلی‌زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی‏، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم‌ پزشکی استان آذربایجان‌غربی با اشاره به هفته ایمنی غذا و اجرای طرح نشانگر رنگی تغذیه‌ای در آذربایجان‌غربی گفت: این هفته با تاکید بر برچسب‌گذاری و نشانگرهای رنگی غذایی آغاز می‌شود.

مدیر نظارت بر مواد غذایی‏، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی آذربایجان‌غربی افزود: این طرح تا پایان سال 94 بر روی بسته‌بندی تمامی محصولات غذایی و آشامیدنی آذربایجان‌غربی به عنوان چراغ راهنمای تغذیه‌ای درج شده و برای تفهیم بیشتر دارای سه رنگ سبز،‏ زرد و قرمز است.

قادر حاجی قلی‌زاده در خصوص نقش و اهمیت برچسب‌گذاری تغذیه‌ای افزود: برچسب‌گذاری تغذیه‌ای اصلی‌ترین وسیله تبادل اطلاعات ما بین تولید‌کنندگان محصولات خوراکی با خریداران و مصرف کنندگان است که امکان اطلاع رسانی سریع را به مصرف کننده می‌دهد.

وی اظهار داشت: با توجه به ابلاغ ضابطه جدید برچسب‌گذاری مواد غذایی به بخش صنعت و الزام تولید‌کنندگان به درج حقایق تغذیه‌ای مطابق آخرین دستورالعمل حداقل ضوابط برچسب گذاری مواد خوراکی و آشامیدنی (درج جدول تغذیه‌ای به همراه درصد مقادیر مرجع غذایی یاNRV و چراغ راهنمایی تغذیه‌ای) بر روی بسته‌بندی محصولات، کلیه تولید کنندگان موظف به رعایت این ضوابط هم سو با وزارت بهداشت می‌باشند تا با درج برچسب‌گذاری صحیح و صادقانه کمک شایانی به مصرف کنندگان در به کارگیری انتخاب‌های هوشمندانه و سلامت بخش نمایند و در جهت تامین سلامت جامعه بیش از پیش گام‌ بردارند.

حاجی قلیزاده خاطر نشان کرد: برچسب‌گذاری تغذیه‌ای بر روی تمامی مواد غذایی بسته بندی شده آماده فروش (اعم از تولید داخل و وارداتی) مشمول اخذ پروانه ساخت، پروانه بهداشتی ورود و شناسه نظارت و مشاغل خانگی مطابق با قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی درج خواهد شد

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.