رئيس پليس "فتا" استان فارس از کشف پرونده برداشت غیر مجاز از حساب یک دختر جوان در شیراز خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ سرهنگ "سيدموسي حسيني" گفت: در پی ارجاع یک فقره پرونده از دادسرا ناحیه 2 شیراز، شاکی که یک دختر جوان است بیان می كند از حسابش مبلغ 13 میلیون ریال به صورت اینترنتی خرید صورت گرفته است که وی هیچ گونه اطلاعی از برداشت این مبلغ ندارد و خواهان رسیدگی به این موضوع است.

وي ادامه داد: پس از اینکه از شاکی بازجویی به عمل آمد، مشخص شد که رمز اول و رمز دوم کارت خود را یکسان انتخاب كرده است.

رئيس پليس "فتا" استان فارس افزود: با تشکیل پرونده کارشناسان پلیس "فتا" اقدامات خود را برای شناسایی متهم یا متهمان آغاز كردند و در نهایت با بررسی های فنی به عمل آمده و استناد به اظهارات شاکی، موفق به شناسایی متهم پرونده شدند.

سرهنگ "حسيني" بيان كرد: متهم که فروشنده یک فروشگاه لوازم ورزشی است احضار و در بازجویی به جرم خود اقرار كرد.

وي در خصوص اين ماجرا گفت: حدود يك ماه قبل شاکی اين پرونده برای خرید چند عدد توپ پینگ پنگ به يك فروشگاه ورزشي مراجعه و متهم با فرصت طلبی خود اطلاعات کارت عابربانک قربانی را یادداشت و متوجه می شود رمز اول و رمز دوم کارت یکی است و در اولین فرصت اقدام به خرید اینترنتی به مبلغ 13 ریال از حساب مشتری خود می كند.

رئيس پليس "فتا" استان فارس  به شهروندان هشدار داد: در اختیار قرار دادن رمز و اطلاعات حساب بانکی توسط مشتریان به فروشندگان می تواند زمینه ساز وقوع جرم و مشکلاتی در آینده برای آنان شود.

سرهنگ "حسيني" توصيه كرد: شهروندان هنگام خرید با عابر کارت باید از فروشنده بخواهند دستگاه خودپرداز را در اختیار آنان قرار داده و خود اقدام به کشیدن کارت و وارد کردن رمز عبور كنند.

وي خاطر نشان كرد: رمز و پسوردهای ساده و در عین حال شبیه یکدیگر می تواند زمینه ساز کلاهبرداری هایی از این قبیل شود، پس لازم است شهروندان از انتخاب رمز و پسورد های ساده اجتناب و به صورت دوره ای اقدام به تغییر رمز کارت خود كنند.

انتهای پیام/س
برچسب ها: توپ ، پینگ پنگ ، آب ، خورد ، شیراز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۱۷:۱۳ ۰۶ بهمن ۱۳۹۴
مگه میشه رمز اول که نمیتونه بیشتر از 4 رقم باشه
رمز دوم هم کمتر از 5 رقم نیست .
اگه فرض بگیریم که سارق یه رقم دلخواه به رمز اول وارد کرده تا رمز دوم را بدست آورده پس در این صورت سارق در اولین بار وارد کردن رمز احتمالش خیلی کمه که به نتیجه برسه و باید چندین بار رمزی رو بزنه تا به نتیجه برسه با چند بار اشتباه در وارد کردن رمز فک کنم حساب قفل میشه.
ضمن تشکر از اطلاع رسانی خواهش میکنم
یکم واضح تر اطلاع رسانی کنید تا مردم راحت تر دست این افراد پلید رو بخونن