به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛مرتضی یعقوبی افزود: دامپزشکی سعی دارد تا با اجرای
طرحهای نظارتی و کنترلی، همچنین بازرسی از واحدها و اماکن عرضه
فرآوردههای خام دامی و پروتئینی، فضایی سالم برای عرضه این اقلام فراهم
آورد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک بیان کرد: سردخانههای
نگهداری فرآوردههای خام دامی، کشتارگاههای دام و طیور و مراکز تولید و
بستهبندی فرآوردههای خام دامی، رستورانها و فروشگاههای زنجیرهای،
واحدهای مرغ و ماهیفروشی، قصابی و خودروهای حمل و نقل این گونه فرآوردهها
را از مهمترین نقاط تحت نظارت دامپزشکی برشمرد.
یعقوبی از برگزاری
کارگاههای آموزشی برای ارتقای سطح دانش کارشناسان دامپزشکی برای انجام
نظارتهای لازم خبر داد و گفت: با توجه به اهمیت نگهداری صحیح فرآوردههای
خام دامی در دمای مناسب و با هدف نظارت دقیق، استفاده از ترموگراف (دستگاه
ثبت لحظهایی دما) در سردخانهها و خودروهای حمل فرآوردههای خام دامی مهم و
لازم است.
وی اضافه کرد: در این خصوص نیز کارگاه آموزشی تحلیل و
بررسی و بازخوانی ترموگراف برای کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان آبیک
برگزار شده است.
انتهای پیام/س