فاطمه گشانی عکاس در گفتگو با خبرنگار
حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص این نمایشگاه که با عکسهایی از حجاب و زیبایی پوشش بانوی ایرانی را به تصویر کشیده است، گفت: در واقع در این نمایشگاه هدف این بود تا نشان دهم که چقدر دخترهای ایرانی با این پوشش میتوانند تمایز نابی را با دیگران داشته باشند.
وی افزود: همچنین این مجموعه به گونه ای متفاوت از آنچه که گاهی حجاب را نشان میدهند طراحی شده تا با این تفاوت تصاویر بتوانم شیرینی و زیبایی پوشش زن ایرانی را به نمایش بگذارم چرا که این پوشش گاهی در برخی از کارها به صورتی نشان داده شده از اصل معنا و فلسفه آن دور شده است.
گشانی با اشاره به عنوان «مثل حریر» که برای این مجموعه انتخاب کرده است، عنوان کرد: «مثل حریر» عنوانی است که روایتگر جنس این تابلوها است چرا که این آثار همان طور که گفتم راجع به دختر ایرانی است و من معتقدم که دختران ایرانی «مثل حریر» ارزشمند و زیبا هستند و این پوشش نیز عاملی است که به این زیبایی میافزاید.
گشانی خاطرنشان کرد: جمع آوری این مجموعه حدود یک سال طول کشید و در حال حاضر در این نمایشگاه 15 اثر در ابعاد 70*50 و 70*100 وجود دارد که تا 5 اسفند قابل بازدید هستند.
وی در متن معرفی این نمایشگاه این طور نوشته است «مثل حریر» روایت احساسی است که دیده نمیشود و عکسهایش نماد چیزی است که زیست میشود.
از دیر باز تاکنون پوشش برای دختران سرزمینم وجود داشته است آنگونه که ویل دورانت معتقد است نقش پوشش و حجاب زنان در ایران باستان چنان برجسته است که میتوان ایران را منشا اصلی پراکندگی حجاب در جهان دانست.
فرهنگ سرزمین من با تمدنی کهن و غنی فرهنگی است که در همه اعصار و زمانها برای زن با تمام لطافتش، پوشش مناسب را تعیین میکند تا او را فعال در عرصههای اجتماعی ببیند.
دختران سرزمین من «مثل حریر» هستند لطیف، زیبا و از جنس آب.....
انتهای پیام/