یکی از میوه‌های جالیزی می‌تواند کابوس هولناک مرگ در اثر سرطان سینه را از بانوان دور کند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوانر پژوهشگران به تازگی دریافته‌اند مصرف هویج تنها برای چشم‌ها مفید نیست و خوردن هویج می‌تواند تا 60 درصد خطر ابتلا به سرطان سینه در برخی انواع آن را کاهش دهد.

گفتنی است، بر اساس تحقیقات هویج سرشار از بتاکاروتن است که می‌تواند به طور طبیعی نوعی اثر حفاظتی از بدن در مقابل بیماری‌ها و بویژه انواع سرطان‌ها داشته باشد.

بررسی نشان می‌دهند بتاکاروتن‌ همچنین در مواد غذایی دیگری چون اسفناج، فلفل قرمز و انبه نیز یافت می‌شود.

در عین حال پزشکان اعتقاد دارند برای بدست آوردن اثر حفاظتی هویج باید بانوان به طور منظم هویج مصرف کنند.

در طول سال‌ها پزشکان اثربخشی مصرف هویج برای دفع شرایط تهدید کننده حیات چون بیماری‌های قلبی و سرطان را ثابت کرده بودند اما تحقیقات جدید نشان داده است مصرف هویج بویژه برای رفع سرطان سینه در بانوان موثر است.

نتایج این مطالعه در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شده است. تنها در کشور انگلستان بر اساس آمارها هر سال 58 هزار زن به سرطان سینه دچار می‌شوند.

پژوهشگران اعتقاد دارند مواد شیمیایی موجود در گیاهان می‌تواند به عنوان یک مکمل دارویی نقش بسزایی در جلوگیری از ابتلا به سرطان داشته باشد.

این یافته‌ها حاصل تحقیقات محققان از سراسر اروپا بر روی یک هزار و 500 ژن مبتلا به سرطان سینه و 1500 ژن است که سرطان سینه در آنها مهار شده است.

 در این تحقیق عادات غذایی این بانوان مورد آزمایش قرار گرفته و همین طور سطح بتاکاروتن خون ‌آنها ویتامین c و لیکوپن خون آنها اندازه‌گیری شده است و این نتایج بدست آمده است که زنانی سطح این مواد در خون آنها بالا بوده کمتر به سرطان سینه دچار شده‌اند.

در عین حال کارشناسان اعلام کرده‌اند هنوز هیچ ماده غذایی با اثر حفاظتی 100 درصدی در برابر ابتلا به سرطان سینه پیدا نشده است.



منبع: دیلی میل


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.