بهزاد سلطانی رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در گفتوگو با
خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: در حال حاضر دستورالعملهایی برای احیای شرکتهای ورشکسته رو به زوال در دستور کار داریم تا بتوانیم با حمایت این شرکتها اقدام به تولید محصولات دانشبنیان کنیم.
وی ادامه داد: تامین مالی برای شرکتهای دانشبنیان براساس مراحل عمر این شرکتها متفاوت خواهد بود.
سلطانی تاکید کرد: در ابتدای تاسیس این شرکتها پس اندازها و گرنتهای پژوهشی مهم است و پس از آن خدمات صندوقهای خطر پذیر در پنج سال اول عمر این شرکتها حائز اهمیت است.
سلطانی تصریح کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی در صورت پشت سرگذاشتن موفقیت آمیز مراحل ارزیابی، اقدام به حمایت از طرحهای اولویتدار میکند.
وی با اشاره به اهداف صندوق نوآوری و شکوفایی خاطر نشان کرد: تجاری سازی نوآوریها، دستاوردهای پژوهشی، اختراعات و کاربردی کردن دانش از طریق ارائه کمکها و خدمات مالی به شرکتهای دانشبنیان از اهداف تشکیل صندوق نوآوری و شکوفایی است.
سلطانی عنوان کرد: خدمات صندوق مشمول طرحهای صنعتی است و این حمایتها در قالب ارائه وام و مشارکت در اجرای طرحها ارائه میشود.
وی در زمینه بیشترین میزان سرمایه گذاری در حوزههای فناوری بیان کرد: بیشترین مبلغ مصوب سرمایه گذاری این صندوق مربوط به فناوری های زیستی است و پس از آن حوزههای محصولات پیشرفته الکترونیک، فناوری اطلاعات و ارتباطات تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی بیشترین میزان سرمایه گذاری را به خود اختصاص دادهاند.
انتهای پیام/