برداشت روزانه هر فرد به طور متوسط بین5-50 کیلو قارچ کوهی است که در مجموع روزانه حدود 5 تا7 تن قارچ برداشت می شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،کارشناس بهره برداری و حفاظت منابع طبیعی ارزوئیه گفت: این نوع محصول از دسته قارچهای کوهی که به گویش محلی تحت نام های اغر یا دنبلان مشهور می باشد .
صالحی افزود: این محصول کاملا ارگانیگ و بسیار مقوی و بدون دخالت بشر و یک نعمت خدا دادی است که این روزها به بازار و حتی به کشور های حوزه خلیج فارس صادر می شود.

وی یادآور شد: برداشت روزانه بین 5-7 تن از این محصول در بیابانهای شنی وسنگی و زمین های غنی در حاشیه کوه های حاصلخیزی همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام/ی

برچسب ها: قارچ ، کوهی ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار