رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت:ساخت بیمارستان شریعتی دوم یکی از راههای بهبود بخشیدن به مشکلات حوزه پیوند است.

به گزارش خبرنگار   حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان ، جعفریان رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در جشن بیست و پنجمین سال بیماری های خون‌، سرطان و پیوند سلول های بنیادین ایران که با حضور معاون وزیر بهداشت، معاون پارلمانی ریاست جمهوری، رئیس مرکز تحقیقات پیوند سلول‌های بنیادین و معاون وزیر امور خارجه امروز در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد در خصوص چالشهای حوزه پیوند اظهار داشت: نامناسب بودن توزیع جغرافیایی مراکز پیوند از جمله مشکلات این حوزه است به دلیل کمبود این مراکز بیماران باید از شهرستان‌ها به شهرهای دیگر سفر کنند که این موضوع پیگیری دراز مدت درمان را نیز با مشکل روبه رو می‌کند. درنظر گرفتن همراه سرا برای بیماران بسیار حائز اهمیت است که باید توسط شهر انجام شود نه بیمارستانها.
 
وی ادامه داد: مشکلات دارویی و جبران خدمات پرسنل از دیگر مسائلی است که با آن روبرو هستیم. خوشبختانه وزارت بهداشت در مورد جبران خدمات پرسنل به خوبی عمل کرده است اما هنوز مشکلات دارویی وجود دارد .
 
جعفریان با تاکید بر لزوم ساخت بیمارستان دوم شریعتی گفت: یکی از برنامه‌های اصلی ما ایجاد بیمارستان شریعتی دوم است، خوشبختانه محل ساخت این بیمارستان تائید شده و وام مورد نیاز برای این پروژه تامین شده است. 

وی با اشاره به اینکه ایران در خاورمیانه و مدیترانه رتبه اول یا دوم را دارد، عنوان کرد: ترکیه تنها رقیب ما در منطقه است. خوشبختانه ما در کشور توانسته‌ایم بیماری های بدخیم و مادرزادی را با پیوند درمان قطعی کنیم.

وی همچنین در مورد پیوند کبد گفت: امروز در بیمارستان امام خمینی صدمین پیوند کبد انجام می‌شود. علاوه بر این آمار پیوند کلیه در کشور از چند هزار نیز گذشته است. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: خوشبختانه طی 20سال گذشته دولتها همواره به حوزه پیوند کمک کرده‌اند، همچنین از مجموعه ظرفیتها برای به سرانجام رساندن همت افرادی مانند دکتر قوام زاده استفاده شده است، هرچند کمبودها کم نیستند و در مورد تخت ، پزشک و پرستار با استانداردهای متوسط جهانی فاصله داریم. بحث تنازع بهداشت و درمان در کشور واقعی نیست زیرا هیچکدام از آنها دیگری را از بین نمی‌برد. بدین ترتیب ما باید در راستای از بین بردن عوامل بیماری زا تلاش کنیم.خوشبختانه برنامه‌های مشخصی برای پیشگیری داشته‌ایم اما این به معنی کاهش بار بیماری‌ها نیست.  
آغوش دولت برای مشارکت با خیرین بیمارستان ساز باز است 
انصاری معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به کاهش 37 درصدی سهم بیمه مردم به 7 درصد بیان کرد: در برنامه ششم توسعه سلامت اولویت و سرآمد است و من این اطمینان را به دانشمندان و خیرین می‌دهم که آغوش دولت برای مشارکت با خیرین بیمارستان‌ساز و پیشنهادات اندیشمندان باز است. 

وی ادامه داد: با توجه به اینکه سلامت یکی از اولویت‌های این دولت بوده است، در حال حاضر با وجود کمبودهای زیاد شاهد رضایتمندی مردم هستیم . 

انصاری با اشاره به مسائل بین‌المللی به عنوان اولویت دولت تصریح کرد: در عرصه دیپلماسی کشور دچار یک بیماری صعب‌العلاج و خطرناک بود. در این راستا دولت تیم پزشکی را برای جراحی این غده بدخیم دیپلماتیک انتخاب کرد . سرانجام پس از گذشت دو سال و چند ماه این تیم موفق به درمان دیپلماسی کشور شد. امیدواریم باز شدن گره کور بیکاری،‌حل مشکلات رکود، توسعه تعامل علمی پزشکی با دنیا و . . . از نتایج پسا تحریم باشد . 




انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار