به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محققان موسسه ملی بهداشت آمریکا می گویند:
کسانی که دچار اضافه وزن در تعطیلات می شوند، گرفتار معضلی به نام چاقی مزمن نیز می گردند. با این حال اقداماتی برای پرهیز از کسب اضافه وزن در ایام طولانی تعطیل می تواند موثر باشد.
برای اطمینان از اینکه وزنتان در یک مسیر باقی مانده است، خودتان را دو بار در هفته وزن کنید. بهتر است این کار با معده خالی و در ابتدای صبح انجام شود.
ورزش صبحگاهی انجام دهید. این ورزش می تواند به شما کمک کند تا رفتارهای رژیمی بهتری را در تمام طول روز اتخاذ کنید و وسوسه شما برای مصرف خوراکی های با کالری و چربی بالا کاهش یابد.
صبحانه کامل شامل پروتئین و کربوهیدرات های پیچیده بخورید تا در طول روز احساس گرسنگی مدام نکنید.
در تمام طول روز مطمئن باشید که سه ماده اصلی غذایی شامل میوه ها و سبزیجات، غلات کامل و پروتئین بدون چربی را دریافت کرده اید.
روزانه 15 دقیقه یوگا یا طناب زدن و یا 30 دقیقه پیاده روی می تواند به تناسب اندام شما در روزهای تعطیل کمک کند.
مصرف نوشابه های گازدار و شیرین را از وعده های غذایی خود به تدریج حذف کنید.
علاوه بر نوشیدن هشت لیوان آب در روز، چند برش آووکادو را به رژیم خود اضافه کنید تا بدن تان هیدراته بماند.
آدامس بجوید. جویدن آدامس در بین وعده های غذایی میل به غذاهای شیرین و شور را کاهش می دهد.
پتاسیم بیشتری از راه مصرف موز، کیوی، توت فرنگی و ... دریافت کنید.
هر چهار ساعت یک بار در طور روز وعده های غذایی کوچک دریافت کنید تا سوخت و ساز بدنتان حفظ شود. خوردن غذای زیاد در وعده های کم اشتباه است.
غذا را آرام بجوید و در صورت امکان از چنگال به جای قاشق استفاده کنید. هرچه سرعت غذا خوردن شما بیشتر باشد در مدت زمان محدود غذای بیشتری وارد معده شما می شود.
به جای انتخاب شیرینی و دسر از تنقلات سالم استفاده کنید.
الکل به هیچ وجه ننوشید.
استرس را از خود دور کنید. طبق مطالعات ترشح هورمون استرس در بدن باعث افزایش اشتها به ویژه در زنان می شود.
به خود پاداش بدهید. در صورت عمل کردن به برنامه غذایی مشخص تان، به خود هدیه بدهید تا اراده شما در حفظ رژیم تان بالا برود.
شب نشینی های طولانی نداشته باشید. همین روند میل شما را به مصرف تنقلات پر کالری بالا می برد و راهی برای افزایش اشتها است.
برنامه خواب خود را تنظیم کنید. بدن افرادی که دیر به رختخواب می روند، حساسیت خود را نسبت به انسولین از دست می دهد و این روند خود راهی به سوی ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی است.