وقتی کودک تحت تأثیر الگوبرداری دچار رفتار یا افکار خاص وسواسی می‌شود برای پی بردن به این موضوع کافی است والدین رفتار وسواسی او را ریشه‌یابی کنند.

جعفربای آسیب شناس در گفت وگو باخبرنگار حوزه جوانان وخانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: هیچ کودک وسواسی‌ای بدون داشتن والدینی مضطرب، پریشان و مبتلا به اختلالات عصبی وجود ندارد. تمام اعضای خانواده باید نسبت به این موضوع حساس و هوشیار باشند. آنان باید تا حد امکان شرایط را برای کودک آرام و عادی نگه دارند تا او بتواند مشکلات و سختی‌های درمان را راحت‌تر تحمل کند.


وی افزود: اختلال وسواس فکری و عملی در کودکان ریشه وراثتی و خانوادگی دارد. والدین هرچه قدر بتوانند فضای خانواده را منسجم،متعادل ومتناسب با حال وهوای روانشناختی کودک تنظیم کنند،در کاهش وبهبود نشانه های وسواس کودک خود موثر خواهد بود.


این آسیب‌شناس در پایان گفت: کودکان وسواسی ممکن است در رفتار یا نحوه صحبت‌کردنشان تکرار وجود داشته باشد. بروز رفتارهای وسواسی در کودکان نسبت به بزرگسالان کمی پیچیده‌تر است به همین دلیل شناخت این نشانه‌ها می‌تواند به والدین در تشخیص وسواس در کودکان کمک زیادی کند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار