به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی در آخرین واکنش خود در رابطه با فیشهای حقوق نجومی برخی از مدیران در خطبههای نماز عید سعید فطر فرمودند: وقتی اشرافیگری، اسراف و تجمّل در جامعه وجود داشته باشد و ترویج بشود، این قضایا به دنبالش پیش میآید و به وجود میآید و همه دنبال این هستند که یک طعمهای به دست بیاورند و خودشان را از آن سیر کنند، شکمها را از این مالهای حرام پُر کنند. با این پدیده بایستی با جدّیّت مقابله بشود.
در این فرمایش معظمله مواردی وجود دارد که از دیدگاه قرآن و حدیث قابل بررسی و پرداخت است که از آن جمله تکیه رهبر معظم انقلاب بر حرام بودن این مالهاست.
استاد ارجمند حجتالاسلام شیخ حسین انصاریان طی سخنرانی در دهه دوم ماه جمادی الثانی سال 1382 در مهدیه شوش تهران در خصوص عاقبت پر کردن شکم از مال حرام میگوید:
پیامبر اسلام (ص) میفرماید: «إِنَّ اللّهَ حَرَّمَ الجَنَّةَ جَسَداً غَذّی بِحَرامٍ؛ خدای عزّ و جلّ بهشت را بر بدنی که از حرام تغذیه کرده، حرام کرده است»
در قیامت با بدن وارد محشر شود، بگویند: گوشت، پوست، استخوان، رگ، مو، مژه، اعصاب و همه بدنت از مال حرام تغذیه شده است، پس بهشت بر شما حرام است؛ چون در بهشت جای چیزهای نجس نیست.
بگو: خدایا! پاکم کن و بعد به بهشت ببر. امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: پاک شدن شما هم خیلی زمانبر است، اگر بنا باشد نجسی را پاک کنند و به بهشت ببرند، حداقل 300 هزار سال در جهنم باید بسوزانند تا آن ریشههای نجسی دربیاید.
کدام جهنم؟ کدام 300 هزار سال؟ 300 هزار سالی که خدا در قرآن میفرماید: هر روزش مطابق با 50 هزار سال دنیاست.
امام باقر(ع) میفرماید:«والجّنة لا یدخلها الاّ طَیّب؛ جز پاکان، کسی را به بهشت راه نمیدهند» باید پاک باشد.
غسل در اشک زدم کاهل طریقت گویند/ پاک شو اول و پس دیده بر آن پاک انداز
منبع: تسنیم
انتهای پیام/
همین لقمه های کوچک منو و شما هم آیا حلال است؟ انشاالله
خیلی از معضلات امروز جامعه از همین لقمه ها حرام ماست. حرام کوچک و بزرگ نداره
یه سوزن به حودمون هم بزنیم بد نیست
الله اکبر
سبحان الله