برداشت دانه سویا از مزارع میاندورود آغاز شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سید شبر موسوی مدیر جهاد کشاورزی میاندورود از آغاز برداشت سویا در زمین های کشاورزی این شهرستان خبر داد و گفت: ‌هزار و 242 هکتار از زمین های کشاورزی میاندورود به کشت سویا اختصاص یافته است.

وی افزود : پیش‌بینی می‌شود 3 هزار و 105 تن محصول از این میزان سطح دانه گیاه سویا برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی میاندورود با اشاره به اینکه سویا یکی از مهم‌ترین انواع روغن‌ها به‌شمار می‌آید، گفت : این روغن حاوی اسید لینولئیک بسیار بالایی است و به همین دلیل از آن نمی‌توان برای تهیه روغن سرخ کردنی استفاده کرد.

موسوی با تأکید بر اینکه میزان پروتئین سویا دو برابر سایر دانه‌های روغنی است، افزود: درصد روغن این محصول از سایر دانه‌های روغنی رایج کمتر است و بیش از سایر دانه‌ها به پروتئین حیوانی شباهت دارد.

مواد غذایی حاصل از سویا شامل شیر سویا، توفو، سس سویا و روغن سویا بوده و حاوی مقادیر زیادی اسید فیتیک، آلفا لینولیک اسید و ایزوفلاون است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار