ریحانه نگاری متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتوگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان اینکه سمنو از عصاره جوانه گندم تشکیل می شود، گفت: سمنو حاوی موادی چون سلنیوم، فسفر، کرومیوم، روى، آهن، مس و انواع ویتامینها است. مخلوط عصاره جوانه گندم با آرد کامل باعث شیرین شدن سمنو شده است.
نگاری با تاکید بر اینکه آنتی اکسیدان موجود در سمنو سرطان را کاهش می دهد، اظهار داشت: استفاده از بتاکاروتن موجود در سمنو از بروز آسیب به سیستم های عصبی، بینایی و ایمنی جلوگیری می کند.
وی با بیان اینکه سمنو حاوی اسید فولیک نیز است، تاکید کرد: مبتلایان به کم خونی در تعطیلات نوروزی میتوانند با مصرف این ماده غذایی، بیماری خود را کنترل کنند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با تاکید بر اینکه خوردن سمنو باعث رشد جسمی و ذهنی کودکان می شود، عنوان کرد: استفاده از این ماده غذایی تاثیر بسزایی در درمان عوارضی همچون ریوی، کمبود وزن، وجود فسفات در ادرار، سوءهاضمه، پادرد، مخملک، تب برفکى، نامنظم شدن ضربان قلب، دیابت، ریزش مو، یبوست و زخم هاى قرنیه دارد.
نگاری ادامه داد: درمان مشکلاتی چون واریس، بى خوابى، پرکاری تیروئید، وجود خون در ادرار، زخم ها، فلج شدن، عفونت در بدن، برى برى، سرگیجه، آرتروز، زخم یا تورم زبان، آرتریت پا و شبکیه، پارکینسون، عوراض یائسگى، حالات روحی و روانی، هپاتیت و یرقان نیز با مصرف سمنو امکان پذیر است.
نگاری با اشاره به اینکه استفاده از سمنو باعث بهبود سختی زایمان، نازایی و شیردهی می شود، بیان کرد: استفاده از این ماده غذایی باعث کاهش کالری بدن و کلسترول خون می شود.
خاصیت سمنوی سفره هفت سین چیست؟
احمد اسماعیل زاده متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: یکی از سین های سفره هفت سین سمنو است که این ماده غذایی بر پایه گندم کامل درست شده است و مقدار زیادی فیبر و ویتامین های گروه B در آن موجود است.
وی ادامه داد: اگر سمنو به مدت طولانی در حرارت بالا پخته نشود، ماده غذایی مقوی و کاملا سالم محسوب می شود و از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری میکند.
بیشتر بخوانید:خواص دارویی سمنو
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه فیبر موجود در سمنو دشمن اصلی سرطان به حساب می آید، افزود: سمنو از مقدار زیادی فیبر درست شده است که این ماده برای جلوگیری از ابتلا به انواع سرطان به خصوص سرطان دستگاه گوارش، روده بزرگ، موثر است و خطر ابتلا به یبوست را در افراد از بین میبرد.
اسماعیل زاده با اشاره به ویتامین های D موجود در سمنو اظهار کرد: سمنو در حرارت تقریبا بالا درست میشود و همین مسئله باعث از بین رفتن بسیاری از ویتامین های D موجود در این ماده غذایی مقوی می شود، اما با این وجود سمنو کمک بزرگی به سلامت پوست و مو می کند و اشتهای کودکان را افزایش میدهد.
وی یادآور شد: سمنو داروی موثری برای تسکین اعصاب و استرس است و از بروز پرخاشگری و عصبانیت جلوگیری میکند.
انتهای پیام/