آهن موجود در اسفناج بیش از 10 برابر آهن موجود در گوشت قرمز است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ یک کارشناش ارشد طب سنتی با بیان اینکه آهن موجود در اسفناج بیش از 10 برابر آهن موجود در گوشت قرمز است، گفت: افراد مبتلا به سنگ کلیه ومثانه و مبتلایان به نقرس در خوردن اسفناج احتیاط کنند.


هانیه ناصری گفت: این سبزی بدن را قلیایی می‌كند، خنك كننده است و برای پائین آوردن تب مفید می‌باشد.

وی معتقد است، مصرف اسفناج برای ورم روده كوچك و ورم ریه نیز مفید است.

این کارشناس طب سنتی با بیان اینکه اسفناج ملین و ضد یبوست است، تاکید کرد: اسفناج روده بزرگ را تمیز می كند و ترشحات لوزالمعده را افزایش می‌دهد.

ناصری از خواص اسفناج برای لاغر شدن و وزن كم كردن هم یاد کرد و ادامه داد: مصرف اسفناج برای رفع تشنگی موثر است.

وی از بین بردن ورم و درد گلو، تقویت اعصاب، رفع بیماری آسم و گرفتگی صدا، افزایش شیر در مادران شیرده و ... را از دیگر خواص اسفناج برشمرد.

این کارشناس ارشد طب سنتی با بیان اینکه برگ اسفناج منبع غنی ویتامین A ، B۳ ، C و پتاسیم است، تاکید کرد: این سبزی بهترین دارو برای كسانی است كه مبتلا به كم خونی هستند، به علاوه تعداد گلبولهای قرمز خون را افزایش می‌دهد.

به گفته ناصری، اسفناج کلسترول خون را پایین می‌آورد و توصیه می‌شود افراد برگ اسفناج را در سالاد بریزند و مصرف کنند.

وی در پایان یادآوری کرد: تحقیقات دانشمندان نشان داده كه اسفناج در پیشگیری از سرطان روده بزرگ، معده، پروستات،‌ حنجره و رحم موثر است.

 
انتهای پیام/پ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.