به گزارش
مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان، سس پنیر فرانسوی مناسب برای سرو با انواع سبزیجات، صیفی جات و استیک می باشد. طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم.
مواد لازم: نمک و فلفل به میزان لازم
پیاز کوچک رنده شده 1 عدد
روغن زیتون 2قاشق سوپخوری
سرکه 2 قاشق سوپخوری
خامه 50 گرم
پنیر کممبرت 50 گرم
جعفری خرد شده 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه: پنیر ، خامه و سرکه را در مخلوط کن بریزید ، چند ثانیه مخلوط کنید تا یکدست شود روغن زیتون را اندک اندک اضافه کنید. اگر سس غلیظ بود اندکی شیر یا آب به آن اضافه کنید تا به راحتی از مخلوط کن جدا شود سس را به ظرف اصلی منتقل کنید. پیاز و جعفری و نمک و فلفل راد به آن اضافه کنید.
این سس مناسب برای سرو با انواع سبزیجات، صیفی جات و استیک می باشد.
منبع: آکا ایران
انتهای پیام/