استان سمنان از یکم تا سوم شهریور ماه امسال میزبان جشنواره سفره ایرانی ، فرهنگ گردشگری است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، مریم سلمانیان سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان گفت : رويداد گردشگری سفره ايرانی امسال و با حضور استان‌های چهار منطقه شامل سمنان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی در استان سمنان برگزار می‌شود.


وی افزود: در جشنواره سفره ایرانی ،  غذاهای محلی استان‌های سمنان، خراسان‌رضوی، جنوبی و شمالی معرفی می‌شود و برگزيدگان بخش غذای اين رويداد گردشگری به ليست غذاهای رستوران و مراكز پذيرایی كشور افزوده می شوند.


سلمانيان افزود: برگزاری مسابقه انتخاب پيش غذا و دسر و دمنوش برتر محلی و برپايی غرفه‌های ارائه غذاهای سنتی استان سمنان و صنايع دستی مرتبط با سفره ايرانی نيز از ديگر بخش های اين رويداد است.


وی برندسازی غذاهای ایرانی در صنعت گردشگری جهان، استانداردسازی واحدهای پذیرایی ملی و بومی، جذب گردشگر، حمایت از تنوع فرهنگی و غذایی و معرفی غذاهای سالم به مردم و گردشگران را از اهداف این رويداد عنوان كرد.


سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان گفت: احیای غذاهای سنتی، معرفی غذاهای بومی مهجور مانده يا در حال فراموشی، تنوع‌بخشی به جاذبه‌های گردشگری و تبدیل غذاهای بومی و سنتی به یکی از جاذبه‌های هر منطقه و ترغیب رستوران‌ها برای قرار دادن غذاهای محلی در منوی خود از ديگر اهداف برگزاری این رويداد است.


وی افزود: بخش‌های اصلی جشنواره سفره ایرانی ، فرهنگ گردشگری شامل بخش عرضه غذاهای سنتی و بومی و بخش مسابقه است.


وی گفت: در بخش عرضه غذاهای سنتی و بومی، مراکز عرضه غذا ، با عرضه غذاهای سنتی و بومی به بازدید کنندگان به معرفی این گونه از غذاها می پردازند و در بخش مسابقه غذاهای سنتی و بومی ، هراستان سه غذا، سه پیش غذا، سه دسر و سه دم نوش را برای بخش مسابقه معرفی می‌کند وآشپزها و مراکز تهیه غذا ، غذاهای خود را برای شرکت در مسابقه در معرض داوری از نگاه مردم وکمیته داوران قرار می‌دهند .


سلمانیان افزود: انتخاب بهترین آشپز ، بهترین رستوران هریک از استان‌های شرکت کننده و بهترین مرکز عرضه غذای استان از جمله بخش‌های جشنواره سفره ایرانی است و در پایان جشنواره با رای گیری از مردم و نظر داوران در هر استان یک غذا ، یک پیش غذا و یک دسر ویک دم نوش به عنوان شاخص ترین انتخاب و اعلام می‌شود.


سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان گفت: مراکز عرضه غذایی شامل رستوران‌ها ، سفره خانه‌های سنتی ، رستوران‌های مراکز اقامتی شامل هتل، متل، مهمانپذیر، اقامتگاه‌های بوم گردی و اقامتگاه‌های سنتی، رستوران‌های موجود در مراکز تفریحی و گردشگری و واحد های پذیرایی بین راهی امکان شرکت در جشنواره سفره ایرانی را دارند .


گفتنی است ، استان سمنان در سال گذشته با سه غذای اصلی شامل "ته چين گرمسار"، "ديگی سنگسر" و "سبزی پلوی سمنانی" در بخش مسابقه غذای اصلی شركت کرد و سرآشپزهای استان سمنان با ارائه خوراك های بومی – محلی، رتبه‌های برتر رويداد گردشگری سفره ايرانی در مشهد را از آن خود كردند.


شایان ذکر است ، علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در جشنواره سفره ایرانی ، فرهنگ گردشگری می توانند همه روزه و در ساعات اداری با شماره33300817-33300075- 023 داخلی 162 تماس بگیرند.


انتهای پیام / ه


کسب رتبه برتر استان سمنان در مسابقه گردشگری سفره ايرانی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.