به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ مبشری مدیر کل تعزیزات حکومتی فارس گفت: در نیمه نخست امسال، ۶ هزار پرونده تخلف واحدهای صنفی در استان رسیدگی و متخلفان محکوم به پرداخت بیش از ۶۹۰ میلیارد ریال جریمه نقدی شدند.
وی افزود: برخی از این تخلفات که از سوی کارشناسان سازمان صنعت، معدن و تجارت و همچنین اتاق اصناف فارس تنظیم و به این اداره کل ارسال شد، شامل گرانفروشی، کم فروشی، تقلب در کسب، نداشتن برچسب قیمت و صادر نکردن برگ فروش (فاکتور) برای خریدار است.
مبشری، با بیان اینکه شایعترین تخلف صنفی، گرانفروشی است، ادامه داد: قانونگذار برای این تخلف با توجه به مرتبه گران فرشی تا ۱۰ برابر مبلغ گرانفروشی، تعطیلی محل کسب و تعلیق پروانه کسب را در نظر گرفته است.
وی بیان کرد: مجازات کم فروشی و تقلب در کسب به نسبت گران فروشی شدیدتر است به گونهای که متخلفان سابقه دار تا ۱۰ برابر میزان کم فروشی و تقلب محکوم خواهند شد.
مبشری با هشدار به متخلفان صنفی، گفت: شهروندان در صورت مشاهده فروش کالا بیشتر از قیمت درج شده بر روی آن و یا باوزن کمتر از میزان درج شده بر روی بسته بندی، مراتب را به سامانه ۱۳۵ تعزیرات حکومتی گزارش دهند تا بازرسان این اداره کل در سریعترین زمان ممکن نسبت به برخورد با متخلف اقدام کنند.
وی، تخلفات بخش درمان و بهداشت را شامل تخلفات پزشکان، داروخانه ها، همه مراکز درمانی اعم از بیمارستان ها، اغذیه فروشیها و تولید کنندگان مواد غذایی بیان کرد و گفت: گزارش این گونه تخلفات از سوی کارشناسان و بازرسان دانشگاههای علوم پزشکی تنظیم و ارسال میشود.
مدیر کل تعزیرات فارس ادامه داد: در این نوع از تخلفات نیز در همه مراتب تخلف، حق شاکی محفوظ است و افزون بر مجازات متخلف، حکم به استرداد حق شاکی نیز داده خواهد شد.
مبشری تصریح کرد: تخلفات واحدهای صنفی اعم از تولید، توزیع، خدماتی، امور بهداشتی، قاچاق کالا و ارز در حوزه عرضه از جمله موضوع گشتهای بازرسی است و این کار با همراهی و مشارکت دستگاهها و نهادهای ذی ربط مانند، سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، نیروی انتظامی و دانشگاه علوم پزشکی انجام میشود.
انتهای پیام/ر