به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیدمرتضی صفوی فوقتخصص تغذیه با بیان اینکه عادات غذایی با تغذیه افراد در ارتباط است،گفت: اینکه غذا چه زمانی در چه مکانی و با چه شرایطی، و چه شخصی میل میکنید در تغذیه مناسب بسیار مهم است.
صفوی گفت: اگر فرد پس از غذا خوردن بلافاصله تصمیم به خوابیدن ساعتی (طولانی)بگیرد باعث ایجاد عواقب سوء در وی میشود و باید به آن توجه شود.
وی در ادامه به کسانی که پس از غذا خوردن میخوابند اشاره کرد و گفت: فرد باید هر چه زودتر این عادت را کنار بگذارد و به دلیل مضرات آن نسبت به انجام شیوه مناسب تجدید نظر کند.
فوق تخصص تغذیه اظهار داشت: با اینکه متخصصان تغذیه خواب را عاملی مهم در سلامت بدن میدانند، خوابیدن پس از غذا خوردن به مدت طولانی عامل اختلال در سلامتی به حساب میآید.
وی ادامه داد: اگر فرد پس از غذا خوردن احتیاج به استراحت کردن دارد به پشت دراز کشیدن به مدت کوتاه بیاشکال است ولی نباید مدت آن طولانی شود.
صفوی افزود: هنگامی که غذا میخوریم شکم ما پر میشود و خوابیدن با شکم پر قند خون و بروز بیماریهای جذب و دفع مواد غذایی در دستگاه گوارش را در پی دارد که مهمترین آن شامل چاقی میشود.
بیشتر بخوانید: 6 توصیه برای داشتن خواب راحت
این فوق تخصص تغذیه توصیه کرد: در وعدههای غذایی و به خصوص شام که فرد پس از آن وارد خواب شبانه میشود باید غذا به میزان متعادل میل شود.
صفوی یکی از دلایل مهم مشکلات رفلاکس معده و برگشتپذیری غذا از معده به مری را خوابیدن بلافاصله پس از غذا عنوان کرد و گفت: اگر افراد به استراحت پس از غذا عادت دارند باید مدت آن را بسیار کم کنند.
وی ادامه داد: این افراد باید به مدت کم و به شکلی بخوانند که قسمت سر و گردن آنها بالاتر از سطح بدن باشد.
منبع:فارس
انتهای پیام/