کیک از انواع خوراکی‌های خوشمزه و خوش طعم است که اغلب برای جشن‌ها و میهمانی‌ها پخته می‌شود. کیک‌ها در انواع طعم‌های مختلف پخته می‌شوند که یکی از پرطرفدارترین آن‌ها کیک با روکش ژله‌ای است که طرز تهیه آن را آموزش داده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیک از انواع خوراکی‌های خوشمزه و خوش طعم است که اغلب برای جشن‌ها و میهمانی‌ها پخته می‌شود. کیک‌ها در انواع طعم‌های مختلف پخته می‌شوند که یکی از پرطرفدارترین آن‌ها کیک با روکش ژله‌ای است که طرز تهیه آن را آموزش داده ایم.

مواد لازم:

•کره: 115 گرم
•پودر قند: 75 گرم
•تخم مرغ: 2 عدد
•وانیل: یک چهارم ق چ
•شیر: یک دوم پیمانه
•آرد: 170 گرم
•بیکینگ پودر: یک ق چ
•ژله توت فرنگی: یک بسته
•آب جوش: یک پیمانه
•پودر نارگیل: حدود 150 گرم
•مارمالاد توت فرنگی: به میزان لازم
•خامه (فرم گرفته): برای تزیین

 

لمینگتون ژله ای؛ کیک هایی با روکش ژله

طرز تهیه:

1. کره را با همزن برقی حدود 30 ثانیه بزنید.

2. سپس پودر قند را اضافه کنید و حدود 4 دقیقه بزنید تا کاملا کرمی و پوک شود.

3. سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به فاصله 30 ثانیه از هم اضافه کنید و با همزن هم بزنید.

4. وانیل را نیز بیفزایید.

5. در آخر آرد و بیکینگ پودر سه بار الک شده را با شیر به تناوب اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.

6. قالب مربع 20 سانتی متری را چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید.

7. مایه آماده کیک را در قالب بریزید و روی آن را با پالت کاملا صاف نمایید.

8. سپس در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید در حدی که اگر خلال دندانی در کیک فرو بردید تمیز خارج شود.

9. کیک را از فر خارج نموده 10 دقیقه در قالب خنک کنید. سپس بر روی توری فلزی برگردانید، کاغذ روغنی ها را جدا کنید و اجازه دهید کیک کاملا خنک شود.

10. سپس با پوشش کامل حداقل یک ساعت دریخچال قرار دهید تا راحت تر برش بخورد.

11. بعد از استراحت با چاقوی تیز و خط کش، کیک را به برش های کوچک مربعی شکل به ابعاد 2×2 تقسیم کنید.

12. سپس هر یک از برش ها را در ژله ای که به غلظت سفیده تخم مرغ رسیده با کمک چنگال بغلتانید.

13. بعد در پودر نارگیل بیندازید تا کاملا آغشته به پودر نارگیل شود.

14. در آخر هر قطعه کیک را از وسط برش داده و بین دو لایه مارمالاد بمالید و با خامه فرم گرفته تزیین کنید.

طرز تهیه ژله:

1. پودر ژله را در آب جوش حل کنید.

2. سپس بر روی بخار آب قرار دهید تا ژله کاملا روان و براق شود.

3. سپس ژله را در حدی که به غلظت سفیده تخم مرغ برسد در یخچال بگذارید،

4. مراقب باشید سفت نشود و نبندد.

منبع:برتریینها

انتهای پیام/

طرز تهیه لمینگتون ژله ای

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.