رئیس مرکز برنامهریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش با اشاره به اینکه اولویت اصلی در دورههای ضمن خدمت آمادهسازی معلمان پایه دوازدهم است از الکترونیکی شدن دو سوم آموزشها خبر داد.
اسفندیار چهاربند، رئیس مرکز برنامهریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش، در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره آموزشهای ضمن خدمت برای معلمان در سال تحصیلی جدید و برنامههای در نظر گرفته شده برای این منظور، اظهار کرد: اولویت ما در برگزاری دورههای ضمن خدمت آمادهسازی معلمان برای تدریس در پایه دوازدهم است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه حدود ۲۰ هزار معلم در سال تحصیلی آینده برای پایه دوازدهم در نظر گرفته شده است به طور متوسط برای هر معلم ۴۰ ساعت آموزشی را برآورد کردیم تا از این طریق آموزشهای لازم را کسب کنند.
چهاربند با اشاره به اینکه برنامهریزی برای دورههای ضمن خدمت طبق آمار در نظر گرفته شده انجام شده است، تصریح کرد: آموزشهای ضمن خدمت به دو شکل حضوری و الکترونیکی برای معلمان اجرا خواهد شد.
رئیس مرکز برنامهریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش درباره سهم هر کدام از انواع آموزشهای ضمن خدمت، گفت: دو سوم آموزشها به صورت آموزش الکترونیکی و یک سوم در قالب کلاسهای حضوری خواهد بود.
وی درباره تأمین اعتبار این دورهها بیان کرد: مشکلی از نظر تأمین اعتبار و اجرای دوره وجود ندارد و تمهیدات لازم را اندیشیدیم.
چهاربند در پاسخ به این سوال که « مخالفت سازمان اداری و استخدامی با مجوز استخدام به آموزش و پرورش باعث سوق دادن نیروی کار به سمت غیردولتی میشود یا خیر»، گفت: مدارس غیردولتی متقاضیان خاص خودش را دارد و این مخالفت باعث گرایش نیروی کار به سمت مدارس غیردولتی نمیشود.
وی تصریح کرد: مدارس غیردولتی ظرفیت خاص خود را برای استخدام و به کارگیری نیرو دارند و نیروی کار میتواند در سایر بخشهای اقتصادی کشور فعالیت کند البته آموزش و پرورش تلاش میکند تا به تناسب نیاز خود نیروهای کار را در فعالیتها استفاده کند.
انتهای پیام/