به گزارش حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیدعلی موسوی گرمارودی شاعر پیشکسوت با بیان این که مرحوم حمید سبزواری بیشتر با سرودهای انقلابی اش شناخته میشود، اظهار کرد: ایشان تنها در سرود استاد نبودند بلکه همه قالبها و حوزه های شعری را با استادی تمام و با زبان فخیم که همان زبان خراسانی است، آزمود.
وی افزود: از مرحوم سبزواری دفاتر متعدد شعری در قالب های متفاوت به جا مانده است و ایشان را میتوان به نوعی شیخ الطایفه دانست.
موسوی گرمارودی همچنین اظهار داشت: مرحوم سبزواری در حوزه مضمون نیز تجربه های بسیاری را پشت سر گذاشت و در دوران حیات خود در زمینه های جنگ تحمیلی، شهادت، انقلاب اسلامی، عاشقانه و شعر اعتراض و اجتماعی و ... به سرایش شعر پرداخت.
این شاعر پیشکسوت در توصیف زندگی و درگذشت مرحوم حمید سبزواری گفت: تنها میتوانم به این مصرع از شعر حافظ اشاره کنم که میفرماید: «نظیر خویش بنگذاشتند و بگذشتند».
لازم به ذکر است؛ حسین ممتحنی، متخلص به حمید در سال ۱۳۰۴ در سبزوار متولد شد، و بعدها به حمید سبزواری شهرت یافت. هفت دفتر شعری با عناوین «سرود درد»، «سرود سپیده»، «کاروان سپیده»، «یاد یاران»، «گزیده ادبیات معاصر»، «به رنگ آمده دشمن»، «سرودی دیگر» از حمید سبزواری به چاپ رسیده است.
حمید سبزواری دارای مدال درجه یک هنر در رشته ادبیات است و اولین شاعری است که کتاب شعرش با عنوان (سرود درد) در سال 1375 کتاب سال شناخته شد.
استاد حمید سبزواری شاعر پیشکسوت انقلاب به دلیل کهولت سن و بیماری، بامداد شنبه 22 خرداد 95 در سن 91 سالگی دارفانی را وداع گفت.
انتهای پیام/