به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛تهیه و سرو دسرهای جدید و خوشمزه جزء سرگرمی بسیاری از افراد محسوب می شود ، که این بحث می تواند دو جنبه شیرین داشته باشد یکی به رخ کشیدن استعداد به دیگران و دیگری آشنایی با دسرهای جدید و بنوعی دلی از عزا درآوردن !
یکی از این دسرهای خوشمزه که به راحتی و بدون فر آماده می شود بن بن پسته و یا توپک های شکلاتی پسته ای که باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا در این مطلب شما را با 2 مدل از روش های تهیه این دسر خوشمزه آشنا نماید پس با ما همراه باشید.
مواد لازم
مواد لازم مقدار
بستنی وانیلی ۲ پیمانه
یادبگیرید: طرز تهیه دو نوع دسر ژلهای
کره پسته ۱ پیمانه
مغز پسته به مقدار کافی
شکلات مایع ۱۰۰ گرم
بستنی را بگذارید تا كمی نرم و باز شود، سپس به آن مغز پسته و کره پسته را اضافه و با هم مخلوط نمایید.
سپس آن را برای مدت كوتاهی در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد و قابل اسكوپ زدن باشد.
بیشتر یادبگیرید: دسر هفت طبقه، لذیذ و متفاوت
سپس با اسکوپ بستنی، گلوله هایی از آن برداشته و در ظرف مناسبی با فاصله می چینیم سپس به مدت ۱٢ دقیقه در فریزر قرار می دهیم.
شکلات را به حالت بن ماری روی بخار آب جوش ذوب کرده و كنار بگذارید تا ولرم شود.
زمانی كه از حرارت افتاد بستنی ها را به کمک چنگال در شکلات زده روی کاغد روغنی چیده و مجددا به مدت ۵۱ دقیقه آن را در فریزر قرار دهید، بعد از سپری شدن زمان مذکور، بن بن ها آماده سرو هستند .
این دسر بسیار لذیذ را میتوانید از بستنی با طعم ماست نیز استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه توپک های شکلاتی و پسته ای
150 گرم شکلات سفید
100 گرم خامه صبحانه
70 گرم بیسکوییت ساده
بیشتر بخوانید: دسری که با مصرف آن قلبتان مثل ساعت کار میکند
2 قاشق سوپخوری خلال پسته
150 گرم شکلات تلخ یا شیری
پودر پسته برای تزیین
مراحل تهیه توپک های شکلاتی و پسته ای
ابتدا شکلات سفید رو به روش بن ماری آب می کنیم. به این صورت که داخل یک عدد قابلمه کمی آب ریخته و بعد کاسه حاوی شکلات رو داخل آب میذاریم تا شکلات با حرارت آب شل بشه و به صورت مایع در بیاد.
بعد خامه رو یک قاشق یک قاشق به شکلات آب شده اضافه کرده و خیلی سریع هم می زنیم.
بیشتر یادبگیرید: دسری جادویی که بینایی شما را تقویت میکند
در صورتی که خامه رو یک دفعه اضافه کنیم شکلات به خاطر سرمای خامه دوباره خودشو میبنده و مخلوطمون دون دون شود.
حالا بیسکوییت ها رو داخل غذا ساز ریخته یا اینکه داخل کیسه نایلونی میریزیم و با گوشتکوب میکوبیمشون تا کاملا پودر و آسیاب بشن. بهتره از بیسکوییت های ساده و بدون اسانس استفاده کنیم تا وقتی توپک های پسته ای رو میل میکنیم طعم پسته کاملا محسوس باشد.
بیسکوییت های خورد شده رو به مخلوط خامه و شکلات سفید اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
در نهایت خلال پسته رو به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوطی یکدست داشته باشیم.
حالا مخلوط نهایی آماده است و کافیه به اندازه یک گردو ازش برداشته و با کمک دستمون گردش کنیم و بعد توپک هارو برای مدت نیم ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودشون رو بگیرن و سفت شوند.
شکلات تلخ یا شیری رو به روش بن ماری آب کرده و توپک هارو به کمک یک چنگال به شکلات آغشته کرده و یه مدت خیلی کوتاه روی چنگال نگهشون می داریم تا شکلات های اضافی بچکد.
یادبگیرید: طرز تهیه دسر پاولووای انار و پسته
حالا توپک های شکلاتی رو دونه دونه روی کاغذ روغنی میذاریم و بلافاصله با پودر پسته تزیین می کنیم چون در صورتی که فوری تزیینشون نکنیم از آنجایی که توپک ها داخل یخچال بودن و سرد هستند، شکلات روشون فوری سفت می شود و دیگه پودر پسته به آن ها نمیچسبد.
بعد از سفت شدن شکلات های رویه، توپک های خوشگل و خوشمزه ما حاضرن و می توانیم داخل یخچال نهایتا به مدت 1 هفته ازشون نگهداری کرده و وقتی مهمونای عزیزمون اومدن سرو می کنیم.
انتهای پیام/