تهیه و سرو دسرهای جدید و خوشمزه جزء سرگرمی بسیاری از افراد محسوب می شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛تهیه و سرو دسرهای جدید و خوشمزه جزء سرگرمی بسیاری از افراد محسوب می شود ، که این بحث می تواند دو جنبه شیرین داشته باشد یکی به رخ کشیدن استعداد به دیگران و دیگری آشنایی با دسرهای جدید و بنوعی دلی از عزا درآوردن !

یکی از این دسرهای خوشمزه که به راحتی و بدون فر آماده می شود بن بن پسته و یا توپک های شکلاتی پسته ای که باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا در این مطلب شما را با 2 مدل از روش های تهیه این دسر خوشمزه آشنا نماید پس با ما همراه باشید.

طرز تهیه بن بن پسته ای (توپک های شکلاتی پسته ای خوشمزه)

طرز تهیه بن بن پسته ای

مواد لازم

مواد لازم مقدار
بستنی وانیلی ۲ پیمانه


یادبگیرید: طرز تهیه دو نوع دسر ژله‌ای 


کره پسته ۱ پیمانه
مغز پسته به مقدار کافی
شکلات مایع ۱۰۰ گرم

طرز تهیه بن بن پسته ای (توپک های شکلاتی پسته ای خوشمزه)

دستور تهیه بن بن پسته ای

بستنی را بگذارید تا كمی نرم و باز شود، سپس به آن مغز پسته و کره پسته را اضافه و با هم مخلوط نمایید.

سپس آن را برای مدت كوتاهی در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد و قابل اسكوپ زدن باشد.


بیشتر یادبگیرید: دسر هفت طبقه، لذیذ و متفاوت


سپس با اسکوپ بستنی، گلوله هایی از آن برداشته و در ظرف مناسبی با فاصله می چینیم سپس به مدت ۱٢ دقیقه در فریزر قرار می دهیم.

شکلات را به حالت بن ماری روی بخار آب جوش ذوب کرده و كنار بگذارید تا ولرم شود.

زمانی كه از حرارت افتاد بستنی ها را به کمک چنگال در شکلات زده روی کاغد روغنی چیده و مجددا به مدت ۵۱ دقیقه آن را در فریزر قرار دهید، بعد از سپری شدن زمان مذکور، بن بن ها آماده سرو هستند .

این دسر بسیار لذیذ را میتوانید از بستنی با طعم ماست نیز استفاده کنید.

طرز تهیه بن بن پسته ای (توپک های شکلاتی پسته ای خوشمزه)

طرز تهیه توپک های شکلاتی و پسته ای

مواد لازم برای تهیه توپک های شکلاتی و پسته ای

150 گرم شکلات سفید
100 گرم خامه صبحانه
70 گرم بیسکوییت ساده


بیشتر بخوانید: دسری که با مصرف آن قلبتان مثل ساعت کار می‌کند 


2 قاشق سوپخوری خلال پسته
150 گرم شکلات تلخ یا شیری
پودر پسته برای تزیین

طرز تهیه بن بن پسته ای (توپک های شکلاتی پسته ای خوشمزه)

مراحل تهیه توپک های شکلاتی و پسته ای

ابتدا شکلات سفید رو به روش بن ماری آب می کنیم. به این صورت که داخل یک عدد قابلمه کمی آب ریخته و بعد کاسه حاوی شکلات رو داخل آب میذاریم تا شکلات با حرارت آب شل بشه و به صورت مایع در بیاد.

بعد خامه رو یک قاشق یک قاشق به شکلات آب شده اضافه کرده و خیلی سریع هم می زنیم.


بیشتر یادبگیرید: دسری جادویی که بینایی شما را تقویت می‌کند 


در صورتی که خامه رو یک دفعه اضافه کنیم شکلات به خاطر سرمای خامه دوباره خودشو میبنده و مخلوطمون دون دون شود.

حالا بیسکوییت ها رو داخل غذا ساز ریخته یا اینکه داخل کیسه نایلونی میریزیم و با گوشتکوب میکوبیمشون تا کاملا پودر و آسیاب بشن. بهتره از بیسکوییت های ساده و بدون اسانس استفاده کنیم تا وقتی توپک های پسته ای رو میل میکنیم طعم پسته کاملا محسوس باشد.

بیسکوییت های خورد شده رو به مخلوط خامه و شکلات سفید اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

در نهایت خلال پسته رو به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوطی یکدست داشته باشیم.

طرز تهیه بن بن پسته ای (توپک های شکلاتی پسته ای خوشمزه)

حالا مخلوط نهایی آماده است و کافیه به اندازه یک گردو ازش برداشته و با کمک دستمون گردش کنیم و بعد توپک هارو برای مدت نیم ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودشون رو بگیرن و سفت شوند.

شکلات تلخ یا شیری رو به روش بن ماری آب کرده و توپک هارو به کمک یک چنگال به شکلات آغشته کرده و یه مدت خیلی کوتاه روی چنگال نگهشون می داریم تا شکلات های اضافی بچکد.


یادبگیرید: طرز تهیه دسر پاولووای انار و پسته 


حالا توپک های شکلاتی رو دونه دونه روی کاغذ روغنی میذاریم و بلافاصله با پودر پسته تزیین می کنیم چون در صورتی که فوری تزیینشون نکنیم از آنجایی که توپک ها داخل یخچال بودن و سرد هستند، شکلات روشون فوری سفت می شود و دیگه پودر پسته به آن ها نمیچسبد.

بعد از سفت شدن شکلات های رویه، توپک های خوشگل و خوشمزه ما حاضرن و می توانیم داخل یخچال نهایتا به مدت 1 هفته ازشون نگهداری کرده و وقتی مهمونای عزیزمون اومدن سرو می کنیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.