بهروز جلالی معاون فرهنگی امور استان های بنیاد شعر و ادبیات داستانی در گفتگو با خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص پایگاه نقد شعر بنیاد شعر و ادبیات داستانی گفت: فعالیت ها به دو گروه فعالیت های بنیاد شعر و ادبیات داستانی در دو گروه موظفی و محتوایی تقسیم می شود فعالیت های موظفی مثل برگزاری جایزه ادبی جلال آل احمد است که چندی پیش دبیر علمی این جایزه ادبی مشخص شد.
وی افزود:بخش دیگری از فعالیت های بنیاد شعر و ادبیات داستانی در زمینه محتواهای ادبی است که در این عرصه کارهای زیادی وجود دارد تا بنیاد شعر و ادبیات داستانی انجام دهد از جمله اینکه کارگاه های نیمه متمرکز اولین برنامه ای است که به زودی برگزار می کنیم.
جلالی ادامه داد: پایگاه های نیمه متمرکز پایگاه نقد ادبی بنیاد شعر و ادبیات داستانی در استان هایی برگزار می شود که دارای عضوهای زیاد در پایگاه نقد شعر هستند.
وی گفت:چهار استان پر عضو در پایگاه نقد شعر به ترتیب استان های خراسان رضوی،اصفهان ، زنجان و خوزستان هستند طبیعتا تمرکز دوستان شاعر جوان در این استان ها ما را برآن داشت حتما کارگاه های نیمه متمرکزمان را در این استان ها برگزار کنیم البته تمرکز ما در این استان ها خواهند بود و از دوستان شاعر از استان های همجوار هم برای شرکت در کارگاه نیمه متمرکز دعوت خواهیم کرد.
معاون فرهنگی امور استان های بنیاد شعر و ادبیات داستانی با اشاره به چگونگی برگزاری دوره های نیمه متمرکز پایگاه نقد شعر بیان کرد: کارگاه نیمه متمرکز نقد شعر در استان های خراسان رضوی،اصفهان،زنجان و خوزستان همانند کارگاه هایی برگزار می شود که در حاشیه جشنواره شعر فجر در تهران برگزارشد.
جلالی با بیان اینکه برای این کارگاه ها هم از اساتید شعر استفاده می شود,گفت:دو تا سه دوره کارگاه نیمه متمرکز حداقل در چهار استانی که میزبان هستند در تابستان برگزار می شود مثل جایزه جلال که چندی پیش دبیرش مشخص شد.بخشی از فعالیت های بنیاد محتوایی است از این رو در این عرصه کارهای زیادی باید انجام شود اولین برنامه ای که به زودی خواهیم داشت برنامه کارگاه های نیمه متمرکز در استان هایی است که پایگاه نقد شعر خواهیم داشت, استان های خراسان رضوی ،اصفهان زنجان و خوزستان بیشتر اعضای پایگاه نقد شعر از این استان ها هستند.
انتهای پیام/