وی افزود: ایران خودرو دیزل از ۸۰۰ دستگاه آمبولانس، ۳۰۰ دستگاه را امروز تحویل دادند و ۴۰۰ دستگاه آمبولانس مناطق صعب العبور از گمرگ بندرعباس ترخیص شد تا به شهرها و روستاهای دورافتاده به ویژه برای فصل سرما اعزام شوند.
وزیر بهداشت گفت: تلاش ما این است که زمان رسیدن بر بالین مردم در اورژانس کاهش پیدا کند و در ۴ سال گذشته تلاش کردیم آمبولانسهای پیشرفته با تکنسین های ماهر به مردم خدمت رسانی کنند، بتوانیم به استانداردهای بینالمللی نزدیک شویم. در 5 سال گذشته تلاشها صورت گرفته، زمان رسیدن به بالین بیماران در اورژانس کاهش پیدا کند و مهارت تکنسینهای اورژانس ارتقا یابد، زیرا بودن آمبولانس پیشرفته بدون تکنسین فایدهای ندارد.
هاشمی تصریح کرد: علی رغم همه محدودیتها و گلایهها در حوزه سلامت باید اورژانس را متفاوت از سایر دستگاهها دید زیرا کاری را که در بیمارستان میتوان انجام داد، فرع بوده و اصل آن است که تکنسین اورژانس اقدامات لازم را در لحظه انجام دهد و امیدواریم مشکلات سازمان اورژانس کشور با کمک سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور استخدامی حل شود.
وزیر بهداشت ادامه داد: اگر بتوانیم جان یک نفر را نجات دهیم جان همه بشریت را نجات دادهایم و خوشبختانه صدها مورد آن در طی چند سال اخیر اتفاق افتاد، زیرا علاوه بر افزایش سرعت انتقال بیماران خدمت جدیدی در اورژانس برای پیشگیری از مرگ ناشی از سکتههای قلبی و مغزی اتفاق افتاد.
وی ادامه داد: با خدمت جدید اورژانس وقتی نیروها در بالین فرد سکتهای حاضر میشوند تا زمان انتقال به بیمارستان با متخصصان قلب و مغز تماس برقرار میکنند و درمانهای اولیه آغاز میشود و بیمار مستقیم به اتاق عمل میرود و جان بسیاری از افراد جزو مؤثرترینها در کشور هستند با این خدمت نجات پیدا کرده است و هرکه در حوزه اورژانس کمک کند به نجات جان هموطنان کمک کرده است.
وی افزود: ضمن حمایت از تولید داخل جایی که جان مردم در میان است باید بهترین ها در اختیار ایرانیان قرار گیرد و این راه و رسم ما در وزارت بهداشت است و سرزنش میشویم که از تولید داخل حمایت نمی کنیم اما خواست مردم این است که بهترین پزشک با آخرین تجهیزات و داروها در اختیارشان قرار گیرد.
وی خطاب به مسئولان ایران خودرو دیزل اظهار کرد: امیدوارم طوری عمل کنید که در تحویل 15دستگاه آمبولانس دیگر بدقولی گذشته جبران شود و بتوانیم در خدمترسانی به مردم بهتر عمل کنیم.
هاشمی تاکید کرد: این بسیار مهم است که در روستاهای دور افتاده وقتی بیمارستان و پزشک نیست وسیله حمل و نقل بیمار در دسترس باشد و وقتی بیمار نصف شب دچار درد میشود و کوچکترین علائمی بروز میکند از اینکه آمبولانس در روستا حضور دارد آرامش داشته باشد، اگر این آمبولانسها نباشند مردم دائم در استرس خواهند بود.
انتهای پیام/