اولین گام در پروسه تقاضای وامهای دانشجویی مراجعه به معاونت دانشجویی دانشگاه در حال تحصیلتان است؛ در این بخش صلاحیت شما برای دریافت وام مورد ارزیابی و بررسی قرار می گیرد و بعد از آن می توانید از جانب دانشگاه به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم معرفی گردید.
دومین گام در چگونگی دریافت وامهای دانشجویی این است که به سایت اینترنتی http://bp.swf.ir که اختصاص به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم دارد، مراجعه کنید. در این سایت شما باید تقاضای خود برای وام دانشجویی را ثبت کنید؛ با ثبت کردن درخواستتان در نوبت دریافت تسهیلات قرار خواهید گرفت.
در اخذ وام دانشجویی هم دو عامل اصلی میزان اعتبارات صندوق و تعداد متقاضیان وام تاثیرگذار هستند و تاریخ و نوبت وام شما بنا به این عوامل مشخص خواهد شد.
نکته!
به علت محدود بودن اعتبارات صندوق رفاه دانشجویی بهتر است فقط در صورت نیاز داشتن به وام اقدام به دریافت آن کنیم نه صرفا برای سرمایه گذاری و خرید لوازم غیر ضروری برای خود!
حتما بخوانید: افزایش وام دانشجویی در سال 97
حتما بخوانید: پرونده هیچ دانشجویی به دلیل پرداخت نشدن اقساط وام به دادگاه ارسال نمی شود!
میزان مبلغ وام ها برای دانشجویان بر اساس یک سری فاکتورها مانند شرایط مالی و خانوادگی، نوع تاهل و بومی و غیر بومی تعیین می شود اما مهم ترین شرایط یک دانشجو در دریافت وام دانشجویی عبارت اند از:
تمامی موارد بالا بخشی از شرایط عمومی تعیین شده از جانب وزارت علوم کشور برای اعطای وام دانشجویی است.
با توجه به آیین نامه های مصوب در این زمینه هر دانشجو می تواند در دوره تحصیلی اش حداکثر 4 نوبت وام دریافت کند؛ در این بین 3 نوبت به صورت حداکثری وام عادی، 2 نوبت وام ضروری، یک نوبت وام ازدواج و یک نوع وام خاص، یک نوبت وام خرید رایانه و یک نوبت از سایر وامهای تصویب شده است.
نکته!
حتما بخوانید: شرایط دریافت وام های دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی
حتما بخوانید: جزئیات وام اربعین دانشجویان امیرکبیر
نکته!
دانشجویانی که تا به الان وام دریافت کرده اند می توانند برای اخذ وام جدید هر نیمسال از طریق پورتال دانشجویی اقدام کنند.
توجه!
در این قسمت از باشگاه خبرنگاران جوان به چگونگی دریافت وام دانشجویی، شرایط و مدارک مورد نیاز آن اشاره کردیم. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایر خبرهای مربوط به وام دانشجویی مراجعه کنید.
انتهای پیام/
ببخشید اقساط وام به چه صورت هست ؟