فرحناز میناییپور مدیرکل امور زنان وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره برنامههای درنظر گرفته شده برای کاهش دانش آموزان دختر بازمانده از تحصیل اظهار کرد: در نظر داریم تا شهرستانهای پنج استان محروم کشور را بررسی کرده و علت بازماندگی از تحصیل را در دختران این مناطق دریابیم و بر همین اساس راهحل مناسب برای هر استان مشخص شود.
وی ادامه داد: متناسب با هر استان باید پیشنهادی برای جلوگیری از جمعیت دختران بازمانده از تحصیل داشته باشیم که در این مرحله از بررسی بخشی از اعتبارات به وسیله معاونت امور زنان ریاست جمهوری و بخشی به وسیله آموزش و پرورش پرداخت میشود.
مدیرکل امور زنان وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تا 6 ماه آینده نتایج این بررسی مشخص میشوند، بیان کرد: با مشخص شدن نتایج باید بودجه مناسب هر استان را دریافت کنیم تا جمعیت دختران بازمانده از تحصیل تا حد امکان کنترل شوند.
میناییپور با بیان اینکه با توجه به وضعیت اقتصادی موجود جمعیت بازماندگان از تحصیل در حال افزایش است، گفت: با توجه به شرایط اکنون 20 درصد از دختران مناطق محروم در مقطع متوسطه دوم به مدرسه نمیروند.
وی با اشاره به اینکه پوشش تحصیلی در دوره ابتدایی 98 درصد است، گفت: پوشش تحصیلی در متوسطه اول 92 و در متوسطه دوم 80 درصد است که از جمله علل کاهش پوشش تحصیلی در مقاطع تحصیلی بالاتر، دوری مدارس، مسائل قومی و قبیلهای و شرایط اقتصادی همچنین ازدواج زودهنگام از جمله مهمترین موارد محسوب میشوند.
مدیرکل امور زنان وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که آیا امور زنان برنامههای فرهنگی برای بهبود وضعیت پوشش تحصیلی دختران داشته است، اظهار کرد: با توجه به محدودیت نیروی انسانی در بخش امور زنان آموزش و پرورش شرایط برای برگزاری چنین دورههای فرهنگی وجود نداشته است.
میناییپور تصریح کرد: البته با وجود کمبودها در تلاش هستیم تا برنامههای پژوهشی، بستههای پیشنهادی برای بهبود شرایط پوشش تحصیلی دختران در مناطق محروم داشته باشیم.
انتهای پیام/