این یافتهها به وسیله کارشناسان ناسا و با استفاده از ابزارهای رصدخانه دینامیک خورشیدی از دگرگونیهای ستاره خورشید به دست آمده است.
مطالعههای جدید نشان میدهند مدارسیارههای زهره، زمین و مشتری و میدان مغناطیسی موجود در این سیارهها بر چرخه ۱۱ ساله ستاره خورشید اثرگذار است.
محققان این یافتهها را با بررسی و مشاهده فعالیتهای خورشیدی مانند توفان خورشیدی، فوران ذرهها از سطح خورشید و سایرموارد اثرگذار بر فعالیت خورشید به دست آوردهاند. به گفته دانشمندان نوعی همبستگی بین حرکت سیارهها و اثرگذاری آن بر دورههای حرکتی ستاره خورشید وجود دارد.
ستاره خورشید دارای میزان تابش منحصربه فرد و تعداد زیادی لکههای خورشیدی است که بنا بر اثرگذاری عاملهایی این توفانها دگرگون میشود.
دورههای ستاره خورشید معمولاً یازده ساله است و به گفته محققان اکنون خورشید دریکی از آرامترین دورههای خود قرار دارد که برای انجام فعالیتهای ستاره شناسی و پرتاب ماهوارههای فضایی و سفینههای سرنشین دار بهترین زمان است.
مطالعه جدید نشان میدهد ارتباط منحصربه فردی بین نیروهای جزر و مدی از این سه سیاره با خورشید وجود دارد که سبب ایجاد ریتم پایدار فعالیت مغناطیسی در خورشید میشود و از هماهنگی بالایی برخوردار است.
کارشناسان در نظر دارند برپایه مطالعههای انجام شدند بتوانند به شبیه سازی توفانهای خورشیدی و به دست آوردن اطلاعات بیشتر از میدان مغناطیسی خورشید بپردازند تا به این ترتیب بتوانند به پیش بینی وضعیت فضا و توفانهای خورشیدی که بر سلامت انسان و فضانوردان اثرمنفی دار بپردازند.
در اثر بروز توفانهای خورشیدی به تاسیسات زمینی و سیستمهای مخابراتی و صنعت هوانوردی درزمین آسیب میرسد و حتی امکان دارد تاسیسات تولید نیروی برق در کشورهای مختلف دچار اختلال شوند.
در زمان بروز توفانهای خورشیدی با احتمال بیشتری امکان ابتلای انسان به سرطان پوست وجود دارد.
منبع:Space
انتهای پیام/
تاثیر عجیب و باورنکردنی سیارههای منظومه شمسی بر توفانهای خورشیدی