به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تارت سبزیجات یک غذای اشتها برانگیز، خوش رنگ و رو و بسیار لذیذ است که یک میان وعده سبک به شمار میرود. این غذا به قدری کامل و مملو از سبزیجات مختلف است که شما هرگز نبود گوشت را در آن احساس نمیکنید. بی شک طعم و عطر این تارت رنگارنگ شما را هم از طرفداران همیشگی خود خواهد کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این تارت خوشمزه آشنا شوید.
مواد لازم:
سیب زمینی - ۲۰۰ گرم
کدو سبز - یک عدد
کلم قرمز - یک عدد کوچک
کلم سبز - یک عدد
ساقه پیازچه - به مقدار دلخواه
باقلا و نخود فرنگی - چند عدد
روغن زیتون - ۲ قاشق سوپ خوری
هویج - ۲۰۰ گرم
تربچه - ۱۰ عدد
پیاز کوچک - ۲ عدد
کره - ۳۰ گرم
نمک و فلفل – به میزان لازم
طرز تهیه:
سیب زمینیها را به حالت نوارهای نازک برش بزنید یا رنده کنید.
کره را در تابه گرم کنید و سیب زمینیها را حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه حرارت دهید تا پخته شود و حالت یک دست پیدا کند.
کلمهای سبزوقرمز، کدو، پیاز، هویج و ساقههای پیازچه را نازک برش بزنید و همراه با
نخود فرنگی و باقلا مخلوط کنید.
رشتههای سیب زمینی را پخته شده به همان حالت یک دست درون بشقاب برگردانید.
سبزیجات را روی نیمی ازرشتههای سیب زمینی بریزید، نمک، فلفل وروغن زیتون اضافه کنید وطرف دیگرسیب زمینی را روی سبزیجات برگردانید.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/