به کمک یک رژیم غذایی مناسب می‌توان آفت دهانی را برطرف کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمدحسن افتخاری رییس دانشکده تغذیه و علوم شیراز اظهار کرد: در بعضی افراد، حساسیت غذایی ممکن است موجب آفت شود، به کمک یک رژیم حذفی می‌توان غذا‌های مشکل آفرین را که باید از آن‌ها پرهیز شود، شناسایی کرد.

او ادامه داد: غذا‌های به شدت اسیدی مانند گوجه فرنگی و مرکبات در افراد مستعد و استرس را به عنوان عامل مهم در بروز آفت بیان کرد.

محمدحسن افتخاری تصریح کرد: فرآورده‌های تخمیری لبنیات مثل ماست به دلیل دارا بودن «لاکتوباسیلوس» در رقابتی که با استرپتوکوک‌های دهانی دارد، می‌تواند نقش مهمی در کاهش دفعات و شدت آفت داشته باشد.

رییس دانشکده تغذیه و علوم شیراز افزود: مصرف مکمل‌های روی، ویتامین‌های گروه B و ویتامین A نیز می‌به کمک استحکام و حفظ یکپارچگی و بافت دهانی از بروز این پدیده جلوگیری کند.

انتهای پیام/چ

تاثیر رژیم غذایی بر آفت دهانی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.